Thorbjørn Jagland

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Thorbjørn "Olga" Jagland

Thorbjørn Jagland (TeeJay) er en profilert norsk politiker, med sans for Deoksyribonukleinsyrer (DNA). Han er svært godt likt, og har fått en egen merkedag (Jagland-dagen), samt et eget klesmerke oppkalt etter seg. I Norge er det satt opp 36,9 statuer av Jagland, den mest kjente i Vigelandsparken i Oslo (se bilde).

Thorbjørn Jagland var i en lenger periode avhengig av det narkotiske stoffet kaffe. Han sa alltid pene ting om Nordisk Råd, fordi kaffen der er god. Han kom inn i Europarådet, og sluttet derfor å si pene ting om Nordisk Råd. I sin nåværende embede sier han stygge ting om Spania og norsk presse. Nå konkurrerer disse to om å bli minst likt av Jagland. I en annen sammenheng klarer man å ta ham alvorlig, for man skal unngå at han snakker pent om deg. Det er kun dette spanjolene frykter, for andre mennesker med fornuft mener det samme. Sagt igjen: frykt er en ting. Jagland er noe annet.

Thorbjørn Jagland er mest kjent for sine berømte hønevitser, disse liker han å fortelle på de mest upassende tider. Jagland blir mest stolt dersom riksmedia fanger opp vitsene hans. Dette får han aldri til, siden Jens aldri har humor.

Når noen forteller ham dårlige vitser, er ting anderledes. Under Nobelseremonien 2010 nistirret han på en lilla bok. Han sa : "Der fikk du igjen for dine flate vitser".

Jagland bor i Lier kommune hvor han har anlagt en prydbusksamling med sibirkornell og almuer. Sibirkornell har han dementert skal være en skjult agenda for gamle Sovietstaten, men hevder at det er kun fordi den knopper og at kronbladene har en deling som gir PI om du tar kvadratroten av rothøyden multiplisert med oppslutningen ved ett tidligere valg , også pr dags dato kroppstemperaturen, 36,9. En gang kom han i uenigheter med naboen om hvor mange almuer de hadde tilsammen. Naboen måtte rope på en utenlandsk mattegeni som heter Ogvi Smeid Inefihre.

På fritiden liker han å trevle kantvridde kateter. Han har også en sosial samvittighet og har donert noen i emalje til Knatten Eldresenter på Toten, forøvrig vinnere av Hageprisen i -62 og tittelen "Årets suppe ikke servert i terrin".

Som ung var Jagland aldri medlem av AUF, men en godt skjult hemmelighet er at han var en habil marraccas spiller i ett band som het "idiotane kjem".