Tid

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Мяч-будильник.jpg

Tid er en vare som kan kjøpes i butikken. Tid er en mangelvare så prisen variere fra høy via skyhøy til ekstra skyhøy og i noen tilfeller ekstra kjempe skyhøy. Tid brukes blant annet til å kjøpe mer tid. Dette fordi tid er penger. Mennesker og dyr er avhengig av tid for å kunne leve. Dyr har rabatter på tid, siden de har kjøpt mest tid. Mens statsminister Ola kjemper for rabattordinger for tid for menneskers framtid.

For å få kunne utnytte tiden bedre og oppnå større kontroll over den har mennesker utviklet ulike måleinstrumenter for tid. De mest vanlige er klokker, og kalendre som den gregorianske kalenderen, en bjartiansk kalender og den trinianske kalender.

Storstilte forsøk med såkalte tidsklemmer for å kunne utnytte tiden bedre har vært satt igang av en rekke politikere gjennom de siste tre tiårene, uten at de har skaffet seg noen flere venner på den måten. Mang en skilsmisse skyldes uforsiktig bruk av tidsklemmer.

En positiv egenskap ved tid er at den er den beste læreren og at den leger alle sår. Tiden er alltid ny, og derfor tidløs. Men tiden har også negative egnskaper og dreper dessverre alle sine studenter samtidig som den hindrer lyset å nå oss.

Mangel av tid[rediger]

Ofte forsvinner tiden slik at man ikke lengre har tid nok til visse gjøremål. Et sikkert tegn på at du ikke lengre har tid er når du selv sier "jeg har ikke tid" - en ufrivillig ytring forårsaket av mangelen.

Det finnes en del mindre gode råd for å motvirke dette fenomenet, ett av dem er å gå baklengs i dine egne spor, eller konsumere alkohol i såpass store mengder at blackouts forekommer. Blackouts er når kroppen befinner seg i en tidsløs tilstand der dine gjøremål ikke lengre forekommer umulig. En uheldig bivirkning av denne tidløse tilstanden er hodepine, oppkast, hukommelsessvikt, død og angst.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.