Tilfeldig

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Hvem er kaptein på dette romskipet?»

- Stephen Hawking om Tilfeldig

«Om du trykket på "Tilfeldig Side" og endte opp her ville det vært en dobbelt tilfeldighet»

- Captain Obvious om det tilfeldig opplagte

«Jeg tilbringer mye tid der ja, men det er rent tilfeldig»

- Oscar Wilde om herregarderoben

Generelt[rediger]

Tilfeldighet ble oppfunnet baklengs av en fjellrev på månetur en sommernatt i april. Oscar Wilde skrev en bok om tilfeldighet, en anonym mann vil at du skal lese den. Forfatteren bak denne artikkelen skrev tilfeldigvis om Grønnsak, Djevelen, Baklengs og Søren Kierkegaard, dette kan eller kan ikke være en tilfeldighet avhengig av om du er determinist eller kvantefysiker, dette gjelder tilfeldigvis alle andre tilfeller av tilfeldighet, men kun på et teoretisk plan. Apropos plan så befinner denne datamaskinen tilfeldigvis seg på første etasje i en stor bygning. Fenomenalisme er en kristen filosofi som omhandler den tilfeldige oppfatningen av ytre sanseerfaringer som åndelig væren oppfunnet av biskop/basketballspilleren Charles Georg Barkley i 1492 før morra di ble konstruert av tilfeldige Da Vinci roboter.

Polakker[rediger]

Tre polske håndverkere jobber for øyeblikket med å legge gulv hos naboen din.

Filosofi[rediger]

Filosofen Homer Simpson har et nært forhold til tilfeldighet kalt flaks. Ellers er uvitenhet noe som gjør at overvektige gamle mennesker og dumme tenåringer liker å gamble bort de kalde pengene sine, om det var fordi de ikke hadde noe bedre å bruke pengene sine på ville det ikke være en grønn tilfeldighet. Tilfeldige adjektiver kan virke forvirrende.

Om du drikker mer enn førti kopper kaffe over en kort periode (ca. en dag) vil du sannsynligvis dø av koffeinforgiftning. Det er ikke like tilfeldig at få mennesker drikker denne mengden kaffe til vanlig.

Bergarter[rediger]

Quartz, granitt, alabaster, opal, amethyst, beryl.

Språk[rediger]

Garamaner (anagramer) er den tilfeldige omstokkingen av bokstavene i en ord eller en setning, dette er ikke en tilfeldighet. Om du staver noe sgnelkab får du en fonetisk tilfeldighet.

Rumpevampyrer er tilfeldigvis høyere utviklet, men likevel mer overvektige enn apevampyrer.

Denne artikkelen inneholder tilfeldigvis mer virkelig informasjon enn de fleste andre artikler på denne siden.

Alliterasjoner ord på L, ikke som i Elle, men bokstaven L, som likner på el som i elektrisk, elevasjon, elastisk, eliminering[rediger]

Lik, lang, loft, loppe, langsiktig, lirekasse, lomme, lafte, lett, leit, lumpent, likt, list, lure, loppemarked, lam, lammelår, lammestek, sulten.

Arkitektur[rediger]

Romanske kirker benyttet seg av grunnplan inspirert fra den romerske basilika, likevel finner man mer funksjonalitet og naturalistisk skulpturdekorasjon i den senere mer følelsesladde gotiske stilen.

Ord[rediger]

Stil, list, benk, hoppe.

En annen tilfeldig artikkel om tilfeldighet er tilfeldig sex, tilfeldig sex skiller seg fra tilfeldig sølibat avhengig av hvor mange timer du sløser bort på internettet.

Tankerekke[rediger]

Piano, rev, Matisse, rheumatisme.

Rim[rediger]

Aleatorikk er en tilfeldig komposisjonsmetode oppbygget av et regelverk som legger ting opp til tilfeldigheten. Her er en aleatorisk fortelling diktet opp fra rimord, om en jente ved navn Ulla: Ulla tulla med søsteren Tulla. Ulla tulla med Tulla ved å rulle Tulla i en tønne ned en bakke når Tulla og Mullah kn****. Derfor mislikte Tulla Ulla, som mislikte Tulla for å ha kn**** kjæresten (til Ulla) Mullah.

En analyse av denne fortellingen ville vært en sløsing med tid som er hvorfor den tilfeldigvis ikke eksisterer, selv om veldig mange liker å sløse med tid.

Onani[rediger]

Venstrehendthet forekommer oftere blant menn og er tilfeldigvis mye oftere kunstnere, arkitekter, musikere, idrettsutøvere og skuespillere.

Om du tilfeldigvis forestiller deg en liten mann i en båt kan det hende at du tenker koffert uten at du vet det.

Zoologi, som tilfeldigvis rimer på Onani[rediger]

Katt.

Samtalekunst[rediger]

Mennesker ute av sosial trening sier mye tilfeldig fullstendig ubeslektet med daværende samtaleevne.

Kunst[rediger]

Edvard Munch var tilfeldigvis i slekt med historikeren Peder Anker Munch.

Observasjoner[rediger]

Ordet tilfeldigvis brukes tilfeldigvis ofte i samtaler.

Ting som rimer på katt[rediger]

Hatt, satt, ratt, datt, kratt, tatt, glatt