Tintin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Tintin (t.v.) sammen med sin trofaste følgesvenn, Terry (t.h.).

«Han er Ond, Ond, sier jeg. Ett år uten Ostekake, ett helt ÅR uten ostekake!»

- Henrik Ibsen om Tintin

Tintin er det man tror er en helt, men sannheten er ikke vakker. Tintin organiserte et angrep på ostefabrikken kalt "det store osteangrepet", hvor mange kilo ost gikk tapt. Dette førte til sult i Ostelandet, og det er nå intet liv der. Tintin har dette å si:

"jeg følte at jeg hadde ett kall som førte til at jeg måtte stjele ost. Det kallet var kaptein Henry Cook, den berømte BrevHedningen, min venn, velsignelse og forbannelse."

Disse uttalene tyder på at Tintin er mentalt ukompetent og et anonymt tips sier at han også er svak for menn i alle aldre. Vi tar en nærmere titt på Tintins rulleblad, og oppdager at hans fingeravtrykk var oppdaget på pistolen som ble John Lennons bane. Videre nedover "bladet" ser vi en rekke vold på puber, og også at han misbruker bikkja si via og smugle marihuana i den. Som om ikke det er nok oppdager vi at Tintin har vanæret Freia melkesjokolade, med en rekke stygge utalelser.

Tintin er en god venn av Titten Tei, men må ikke forveksles med Trond Giske. Se marihuana for mer


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.