Titan (grunnstoff)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søkKreasjon

Titan er et av de første grunnstoffene som ble laget, i 1342. Grunnstoffet er c.a. 40 x 40 i lengde, og består av guddommelige krefter. Man kan lage en Titan av de fleste komponenter, men den mest vanlige er Stein.

Det er vanskelig å forstå opphavet til selve grunnstoffet, men det sies at den ble produsert tidlig 1300 tallet av guden Poseidon. Denne greske guden ville ha et grunnstoff som både kunne bli brukt til å knuse bygninger, og skape kaos. Den ble ikke særlig godt motatt, men noen mente dette var minst like bra som den populære men overbrukte Hydrogen. Etter uttallige forsøk ble første Titan laget. Denne var av vann, og var dermed ikke motstandsdyktig. Den falt og oversømte desverre landsbyen Voss (Det er derfor dette stedet heter Voss i dag, i fra det tysker ordet "Vass". Dette gjorde norrøne guder ingenting, for hvem bor vel i Voss?

Poseidon lagde da formelen . Denne formelen fungerte og er i dag blitt sitert som blant annet Einsteins favoritt formel. Titanen var vellyket og fikk utryddet mye liv i over 500 år før den gjemte seg i en hule ved Russland.


Kontrovers


Man prøvde å gjennoplive dette grunnstoffet i 1883, men myndighetene syns dette ville bli galt, derfor tok det hele fem måneder før grunnstoffet ble omgjort til grunnstofftabbelen sammen med flere andre kjente grunnstoffer. Tabellen hadde bare 5 tilstede da kjent som: Hydrogen, Luft, Vann, Astma og Heroin. Titan fikk allikevel mye kontrovers de følgende 3 årene. Han hadde vært utro med Luft og Heroin samt vanket på flere kjente strippeklubber. Derfor etter mas fra media og Einstein måtte Titan gå av sin rolle som grunnstoff 7.

I hele 200 år ble Titan aldri sett, og han dro til sin hule for å leve på pizza og gamle episoder av Hotel Cæsar.


Tilbakekomst


Heldigvis i 2010 kom Titan tilbake får å få sin rolle om grunnstoff. Han så ut som en boms men fikk lov til å være med etter at han reddet en sau fra å drukne i Lava. I dag er Titan et grunnstoff som kan brukes til det meste, men aller mest blir det brukt til omgjøring av salt til bukser.Fakta[rediger]

- Titan er i dag gift med Charlie Sheen

- I norsk naturfagslære er Titan et viktig tema

- Titan kan blandes med salt for å lage olabukser i fargen grønn

- Ingen har mere venner enn Titan på facebook

- Disse faktaene er dårlig skrevet