Titanic

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søkGiovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt. {{sitat|J

Konstruksjon og eierskap[rediger]

Titanic ble tegnet av Edvard Munch, som dessverre døde før han ble ferdig med å pulle Darth Vader langt opp i ræva hold kjeft . Leonardo Da Vinci fikk jobben om å ferdigstille de etter at han vant en tegnekonkurranse da han var 5 år. Skipet ble bygd av en del irer og skotter på en dugnad, og den sto ferdig i 1912. Skipet ble gitt til Mr. Bean, men han hadde ingen anelse om hva han skulle bruke en så stor båt til, så han gav den til en venn, som gav den til en venn, som gav den til broren sin, som gav den til Dracula, som gav den til en venn, som gav den til Herr Potethode, som gav den til en venn, som gav den til erkefienden sin, som gav den til Herr Potethode, som gav den til seg selv. Thomas Tog med alle togene som er modelltogene var i BR leker.

Da Herr Potethode tok over Titanic var skipet i nokså dårlig stand. Han tok et lån på 50 kroner for å renovere skipet og gjøre det om til en luksusyacht. Han handlet det meste av interiøret på Nille og IKEA, vegger på Dressmanns overskuddslager og resten på Vazelina Bilopphøggers. Herr Potethode leide inn flere fagfolk fra Polen og Skottland til å gjøre arbeide sitt, mens han selv la planer for hvordan han skulle betale tilbake lånet. Løsningen ble at han inviterte en haug 9med polakker ombord på yachten hans, mot betaling selvsagt. 31. Februar (eller noe sånt) var at pakket og klart til å dra.

Mannskapet[rediger]

Herr Potethode hadde ansatt de beste fagfolkene i nabolaget sitt. Herr Potethode hadde også gruet seg lenge siden han likte katter. Dette viste seg å være et svært skuffende utvalg, siden de beste var på ferie to mil unna. Herr Potethode klarte imidlertid å få tak i et dugende mannskap:

På broen[rediger]

Den svenske kokken på kjøkkenet.
  • Kaptein: Jack Sparrow
  • Førstestyrmann: Tigergutt
  • Andrestyrmann: Darth Vadebukse
  • Navigatør: Adolf Hitler
  • Tredjestyrmann: Ole Brumm
  • Fjerdestyrmann: Pacman
  • Femtestyrmann: Tøfflus

I maskinrommet[rediger]

Resten av mannskapet[rediger]

Party-menn[rediger]

  • 1.Party-menn: Sandra Bullock Bulldog
  • 2.Party-menn: Angelina Jolie the Tiger
  • Musiker: Ørn Bjørn og Jørn Verdens dummeste tegneserie

TV Program[rediger]

TV 2, MAX, VOX, FEM, TV NORGE, BOOMERANG, CARTOON NETWORK, NICK JUNIOR, NICKELODION, NRK 1, NRK 2, NRK 3/ NRK SUPER,TLC, DISCOVERY SCIENCE, ANIMAL PLANET (HAR OGSÅ ANIMAL PLANET CLUB) og FOX


Butikk[rediger]

I 0 etasje[rediger]

McDonalds, Victoria's Secret, Egon Restaurant, IKEA, Nille, Narvesen, Europris, Meny, ICA, Coop Mega, !Solid, Biltema, Clas Ohlson, Sub Way, Tango Frisør, Bagorama, Kiwi, HM, PM, ARK, CUBUS, LEGESENTER, PEPPES PIZZA, APOTEK 1, SONIC, VITUS APOTEK, Burger King, Vinmonopolet, Bik Bok, Nor Nor, BR LEKER, KOSMO, TRAVEL VALUE, Hotel Titanic, Starbucks Coffee og Waynes Coffee.

I 1.etasje[rediger]

Bowling, Fotball, basseng og konsert. Fotball, konsert, basseng og bowling.

Bilsenter i -1.etasje[rediger]

TOYOTA, HONDA, HYUNDAI, SKODA, AUDI, VOLVO, VOLKSWAGEN, NISSAN, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, SEAT og OPEL.


Rute[rediger]

Oslo, Aker Brygge-Sandefjord-Skien-Hirtshals-København-Berlin-Slovenia-Orebic


I 7.januar 2016[rediger]

Det snødde og det var kaldt. Herr Potethode advarte alle på at det er kaldt så de ikke kunne kjøre. De bor i Titanic, men i sitt rom.

Ulykken i 9.januar 2003[rediger]

NTSB (National transportation Safety Bar. også kjent som Moe's Tavern) Fant ut at skipet traff en flytende iskrembar rett utenfor Sandefjord, med eieren Jens Stoltenberg ombord. Det ble laget et stort hull som var formet som packman. MacGyver fiksa hullet fort med litt gaffateip. Dessverre hadde han kjøpt det på Europris og ikke nille, så limet var miljøvennlig og hadde svanemerket. Limet løste seg opp og gjorde teipen ubrukelig. Titanic brukte 10 dager og 3 timer på å synke men ingen gadd å bry seg. Mange overlevde, men ikke Titanic. Svært trist, spesielt for Herr Potethode, som mistet den flotte yachten sin.Yavhten hadde også en kone som ble så lei seg at hun flyttet til Alaska for å bli en pornobåt

Adolf Hitler drepte jule nissen , en hel verden fikk da lyst på chips og sørgen mens de hadde kjeften full av chips . Den eneste som var glad var gud og Jesus de fikk nå hele verdens fulle oppmerksomhet, så kom IS og sprengte mars med sine rumper .