Tokio Hotel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Søk forskjellene!

«Løp for livet, dette ser enda verre ut enn den norske regjeringen!»

- Henrik Ibsen om Tokio Hotel

«Dust...»

- Jens Stoltenberg om Henrik Ibsen

«Uuuæææææææææææææ!!!»

- Edvard Grieg om det musikale nivået fra Tokio Hotel

«Tokio Hotel ist geil!»

- Adolf Hitler om Tokio HotelTokio Hotel er en musikkgruppe med 2 kvinnlige deltagere og 2 andre snobbister. Man sier at disse jentene er gutter, men det er rett og slett tull. Man tror også at de er overlevende fra Kiroshima-atombombekatastrofen, ikke alt er sikkert. Det som er sikkert er at Tokio Hotel-deltagerene og fanatene er emoer eller/og gothicere. For Norge er bandet svært under det normale nivået og sikkert ingen anbefalning.

Tokio Hotels opprinnelse

En gang i fortiden var tvillingsøstere Billie og Tommie på ferie i Tokio hvor de bodde på hotell. En dag kastet en ukjent person en skei, bøtte og en gitar inn i hotellrommet. Søstrene syntes at det var gøy og de begynnte å slå på disse sakene. Tilfeldigvis var en representativ fra Sony BMG Records i samme hotellet og hørte dem slå. Han syntes at jentene var flinke og ringte med en gang til MacGyver for å spørre om han kunne finansiere disse to jentene og hjelpe dem med å bli berømt. Jentene fikk to andre menn som gjør playback og fra da av spillte de under navnet Tokio Hotel.

Deltagerene

En av jentene.
 1. Billie er hun som synger. Tsjernobyl-katastrofen forklarer det eksploderte håret. Hun sto jo rett ved fabrikken da den ble sprengt i luften. Hun gikk til hver enest frisør for å fikse håret, men det hjalp ingenting. Det var enten klyppe av alt, eller la være. Utenfor musikklivet er hun lesbienne, fordi hun har ei venninne.
 2. Tommie er jenta som låter som hun er kul. Hun spiller beveger fingrene over en gitar mens en playback holder på.
 3. playback-mann nr. 1
 4. playback-mann nr. 2

Musikalt nivå

Intet nivå.

Fanatene

 • Jenter i 6. klasse med brille
 • Alle tyskere i Norge.
 • Du

Albummer

 • Ich hasse mich (jeg hater megselv)
 • Hopp
 • Ikke hopp
 • Ikke-hopp-fordi-bygningen-er-litt-for-høg
 • Spring og hopp

Se også