Tomat

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
denne artikkelen kan nokk trenge noen bilder, denne artikkelen er ikke dårlig nokk til å si boooom!!!


DEN RØDE DJEVELEN

DEN RØDE DJEVELEN DREPER!!!

Historie[rediger]

Tomat oppstod for 5000 år siden i Bortvekkland (tidligere Mexico) da Høvdingen over Forgjemmegei, Yuti, begynte å eksprimetere med å drepe mennesker og koke dem døde, eller levende. Da han hadde drept 76% av stammens kvinner og 5% av mennene begynte mennene å velte høvdingen og de kokte ham, levende. Da han var død kom GUD opp fra kroppen hans og sa: Dere, Opprørere, har veltet meg, og ødelagt meg. Jeg skulle leve og vise alle mennesker vei, men nå har dere ødelagt alt! Jeg forbanner dere med et virus. Viruset skal ødelegge dere alle og gi meg tilfredsstillelse. Med ett var han borte. Før i tiden hersket Tomater over verden og de hatet sokker.

Plutselig ble et av barna syk og alle i stammen etterlot barnet og flyktet sør over mot Alaska, men hvor enn de gikk, kom viruset. De fortalte sin historie og jødedommen ble spredt med sine trosretninger. Folk døde, døde og døde, men til slutt fant jødene ut av med å kutte over kjønnsorganenes hud, så spredte ikke tomat seg.

Etter at jødene begynte med dette forsvant tomat (delvis) fra virusform og over til grønnsaksform. Dette førte til at alle nå forbinder tomat med noe du har på pizzaen eller i ovnen sammen med pasta.

Viruset[rediger]

kan forplante seg selv, og som du ser har de 4 stadier. Barn (grønn), som viruset er fra de er 1-3mnd gammel. Blå (hunn), 3 mnd-22-25 år og rød (mann), som er 22-25 år - 350-600 millår. Viruset har en levetid på gjennomsnittlig 480 år gammel og lever ofte sammen i familie grupper. Barne blir først hunner, og så hanner for ikke å ødelegge livssyklussen. En hunn blir født gravid og kan bli gjort gravid gjennom samleie med en død mann. Hun kan få opptil 8,000,000,000 millioner barn i løpet av 5 år. Desverre dør de fleste av arten før de er 2mnd på grunn av dårlig mat og vann. Rundt 3/7 overlever de første 5 mnd, mens 1/9357 overlever 2 år. Dette farlige viruset er gjerne realert med Varkatter, etter stadiet som mann blir mannestadiet blir man gjort om til Varkatt hver sjuende halvmåne. En måte å unngå dette viruset er å spise brokkoli, brokkoli stubstansen kan ødelegge cellemebranen men vil samtidig utslette 0,0047% av viruset.

Statistikk[rediger]

Det finnes rundt 543.000.000.000.000 mrd tomat viruser og befolkninger øker med 2.3% per år.

Grønnsak[rediger]

Tomat er god som grønnsak, men ingen tror på dette. Derfor spyr de fleste når de får i seg tomat gjennom pizza, pasta eller annet. Det er ofte tomat som er det hardeste å få et barn til å spise, men med en gang du har smakt tomat 80-120 ganger så blir du paralysert av smaken og blir avhengige. Tomat har en markedsverdi på 2,1x Oslo Børs. Tomat selges på gata for 67-70kr stk.

Virke på mennesker[rediger]

Tomat, setter seg i kjønnsorganene og steriliserer deg. Så får du en voldsom smerte før det vokser en ape ut av skuldrene dine (sånn ble aper til). Etter hvert dør du (dette tar 4 minutter).

Andre bivirkninger er at man forteller dåre aktige vitser, for eksempel den om de to tomatene som krysset en vei, hvorså den ene ble skvist. Fordi det skjedde i Haaaaldææn, så sa den andre: Dær fïk du igjæn får dïnæ laaangæ flaaatæ vïtsær !

En minket trussel[rediger]

I dag får bare mennesker tomat om de har Syndromet: Trylis.

Kilder[rediger]

Det Gamle Testamentet, Verdensstatistikkbyrå (VG) og Oslo Børs.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


eo:Tomato