Tora

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

« Jeg skrev ikke Toraen, den er for umoralsk!»

- Stephen King om Tora-ryktene

Toraen er en av de minst leste bøkene i verden, grunnet Hitlers kokkelering på kjøkkenet med ikke så humane ingredienser.

Lillebroren til Tora, Toro lager tomatsuppe!

Boka var veldig populær som brensel under krigens kalde vintrer, og ble derfor kjent på folkemunnet som "Torcha". Bokeier m/familie ble også ofte benyttet, dette var en følge av at en tora brenner svært dårlig. Hitler kalte det for fossilt brensel i sin storhetstid, på grunnlag av at det som sto der var så gammelt. Nå til dags er det kun noen tøplinger ved Gazastripen (Midtøstens svar på the Strip) som leser Toraen. Selv om de aktive brukerne av denne literaturen er få, så stopper det dem ikke fra å krige med andre rundt seg, slik at de selv sikrer seg sin egen utryddelse og nabohat.

« Det eneste som varmer mer enn èn jøde, er to.»

- Adolf Hitler i sin storhetstid.

Alle som leser Toraen regelmessig har illeluktende forfallne krøller, inspirert av Mikke Mus og Ronny Le Tekrø. Trollmannhatt er også påkrevd for å tyde jødedommens hellige skrifter. DETTE VAR FITTEKUK BALLE PUSSY KNULLE PULE KUK FITTE

KEKD JDJDJD DKKDPD^DLDLÅ


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.