Torsk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Torsk.jpg

Torsk (latinsk:kødd) er det vi i Norge kaller Svenske soldater som har utviklet gjeller og svømmer rundt Norskekysten og spionerer på alle nudist-strendene vi har. Og selvfølgelig, vi nordmenn liker ikke at de dumme svenskene gjør dette. Det er derfor vi i Norge fisker så mye Torsk (svenske soldater) og selger de til utlandet for en billig penge.

I 2005 fant USA sin President og fremtidig verdens-hersker George W. Bush ut dette , og sendte u-båter hit for å drepe alle torskene, men misslyktes pga. Nord-Koreas marine sto på vakt midt i Atlanteren og spiste alle u-båtene.

Gammel overtro.[rediger]

  • Om du klapper en torsk får du ikke en avbitt finger, men tre ønsker og en symaskin fra onsdag 32. mai 1735 .


Mer vi lurer på om Svenske tosker.[rediger]

Det mange nordmenn har lurt på er hvorfor disse Torskene, eller svenske soldater om du vil, har fått utdelt en så stygg skjegglignende sak på haken. Sannheten er at dette rett og slett er deres erogene sone, en følge av at torskene spiste brunost for å bli kåt. De viser ikke en mine til å prøve å skjule dette. Det er så absolutt masse vi ennå ikke vet om disse verdensvante vandrerne.

Opprinnelse[rediger]

Torsken kommer etter DNAanalyse, mest sannsynelig fra andre siden av Svinesundbrua,De er nært slektet til sei'en (danskene`). De forplanter seg med og vente til noen fisker de, og eter rogna-eggene ) som er inni fisken. Der ligger rogna og venter på den ska ut igjen, når man driter da fare de nedover doen og ut i havet igjen, der de blir spist. Torsken lager rede under snøen om vinteren for å bli kald. Det er ukjent hvorfor, men forskere tror det er for og ta en liten pustepause, fordi det er irriterende å puste

torsken er en utrydningstruet art på grunn av all oljen som norge henter opp av havet og selger for å forsøple jorda vår med CO2 og annen dritt. det hender nemlig ofte at det er lekkasjer, og da er det veldig mange torsker som blir blinde, fordi oljen i havet ødelegger øynene deres. torskene blir også sinte fordi de ikke liker å farge skjegget deres svart med oljen, de liker det bedre hvitt som er den naturlige fargen (alle torsker er rundt 150 år gamle, det er derfor de smaker dritt og har hvitt skjegg).

skriv gjerne flere (u)sannheter på denne siden om du har lyst.