Torturdepartemanget

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Merk! Torturdepartemanget stave slik hovedsakelig fordi det består av muslimer terrorister torturister.

(Også kalt torturdepartementet flg. Norsk Rettskrivningsordbok) er en statlig instans som har som oppgave å godkjenne nyutdannede torturister. I de siste årene har behovet for en slik instans blitt større og større da man merker at nivået på torturistene har blitt lavere og lavere. Istedet for å bruke raffinement i torturen så har det istedet blitt økt bruk av stump vold. Informasjonen tvinges ut av offeret ved å knekke/rive eller på annen måte amputere kroppsdeler.

De fleste torturisters førstevalg når det kommer til instrument

Torturdepartementet har derfor derfor blitt en realitet. Denne instansen utarbeider fagplaner innen torturfaget og legger vekt på å bruke ikke-voldelige metoder som dermed gir torturisten en utfordring. Istedet for å fjerne tær med kulehammer så kan torturisten heller stille seg foran offeret med rompa i ansiktet på vedkommende og på forhånd ha forberedt seg med flerfoldige liter harsk ertesuppe, SAMTIDIG som man tvinger offeret til å sitte i FLERE TIMER og se på Cartoon Network og/eller Jetix på TV. Dette er vel egentlig i seg selv nok til å få offeret til å gå bananas, men trenger man informasjon raskt kan mn slå sammen flere torturmetoder.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.