Toyota

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Biler for dem som ønsker å mekke. Stikkord: Vri om å kjør.Toyota ble oppdaget ved en feiltagelse da japanerne forsøkte seg på vinproduksjon.

Laget for mennesker med små fingre og små tær. Vanskelig å komme inn, vanskelig å komme ut, men med litt øvelse går det som en drøm.

toyota er ikke en bil men rullende plast klomp det er ikke en ting som ikke er av plast der untatt motoren for der sitter det bare en strikk så hver 5mil må man stoppe og trekke opp strikken deet er mange som har dødd av dette pga at dem har viklet seg inn i strikken og blitt dratt rundt den ekstremt tjukke plast driv akselen.

I og med alder på førere er de også ofte kalt " motorisert rullator". Det er også hovedårsak til at det som regel alltid er en Toyota først i køen. Har du hørt kanskje om Toyotas CO2 uttslip at den har minst CO-2 uttslip

Toyota er som kjent en bil uten noen feil i det hele tatt, hvis du skulle finne en feil på en Toyota noen gang i den nærmeste fremtid så vil du bli stemplet som en aldrende hypokonder med rimelig dårlig sans for kreps og bier og andre dyr med store kjønnsorgan. Når en Toyota kommer inn på et verksted fordi en "hypokonder" sier at det er feil på den, så blir han kastet rett ut av verkstedet og han vil bli likvidert med øyeblikkelig virking.

Toyota er også fasinert av ris, eksempler på dette ser vi på navnene Yaris og Auris, etter vært så produsenten at navnet ris ble altfor mye brukt og anonymiserte ris navnet i Prius med og sette inn en u. den nye Auris og Priusen er de skikkelige riskokerne på markedet idag, grunnet større effekt med både bensin/diesel og el-motor drift, Toyota er veeeldig dyre riskokere som har en tendens til og lekke diverse oljer og krever mere veldikehold enn doen til erna solberg etter en tur på den lokale kebabsjappa. Aygo derimot er et forsøk fra japan om å redusere miljøskader ved å smelte om diverse søppel som kretskort fra gamle nintendoer, brukte cola bokser og vips så kom en aygo til livet med et karosseri med samme styrke som en sardinboks, og elektronikk som tilsvarer en gammel motorola mustein. Når du kjøper Toyota så må du alltid huske og ha med deg en 5liters dunk med matolje/frityr olje pga forbruket av olje er så høyt og det er fare for at risen brenner seg fast i diverse elektronisk utstyr, og den mest såkalte slitesterke motoren som også er meget populær er D4D(diesel 4 dummies)som deretter går på oljedamp fra den lokale mac-donalds drive-in'en, dette forklarer da meget mange tørre hamburgere og brukte kartonger som er halveis tomme for knusktørre pommes fritz.

Noen vil sammenligne Toyota med det australske bilmerket Lucifer, men dette er bare en fantasi kongen av karibien hadde da han invaderte Russland for å få tak i en kongekrabbe som kaller seg for Adam, invaderingen ble mislykket og aldri har noen hatt så uflaks i en invadering før.


PS. Pass opp får å kjøpe Toyota prius, speeden bare henger seg opp, hvis man ikke tar foten av pedalen. Og Avensis Og ræv4 pga etter en 10 mils kjøring så går oljeforbruket opp pga stempelringer lagd av kims chips og motoren bruker mere olje på en dag enn det mac donalds gjør på et år og du må bytte motor.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk