Trafikk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Trafikk er en felles betegnelse om alt som forflytter seg på kryss og tvers over et visst område eller rom-område i 3D jfr fly. Hver ting som flytter seg har en: Hastighet i plan 2D eller i 3D, 3D utseende, Er trukket ned til bakken av tyngdekraften,Har en hjerne som kontrollerer enheten, med en intensjon, styringsenheten må se både forover og bakover, og ha et innebygd eller medtatt kart. Styringsenheten må kunne trafikkreglene som gjelder for området/rom området. Hjernen må være våken, og ha syn, kunne se. Eller er i fart og plassering av en annen årsak.

Et land bestemmer over trafikken i landet, skiltene, trafikkreglene, Kø-avvikling, Veiutbygging, trafikksikkethet, tillatte farkoster, etc. Blant annet Storbritannia og de fleste land med stor innflytelse av det landet har bestemt at de skal kjøre på venstre (også kjent som gal side av veien) side av veien. Dette for å forebygge høyreradikalismens vekst i disse landene.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.