Trafikkregler

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hvis det ikke hadde vært for trafikkreglene hadde jeg mistet jobben.»

- Anonym politikonstabel ved navn Jens.

«Jeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang.»

- Kjell Magne Bondevik om hvor mange ganger han har nevnt ordet trafikkregler.

«Av jord er du kommet, og til jord skal du bli.»

- Anonym prest om trafikkregler.


Tidlig begynnelse[rediger]

Ingen vet hvem som først kom opp med trafikkreglene, men i skrivende stund brukes trafikkreglene aktivt i det ganske land. De har fått mangt et menneske til å rive seg i håret, og bryte ut i voldsom aggresjon, noe helsevesenet tjener godt på. Trafikkreglene gjør nemlig at man holder oppe pasienttallene på psykiatriske sykehus verden over, samt hjelper legemiddelindustrien til å få solgt hauger med beroligende midler på kortest mulig tid. Trafikkreglene er i utgangspunktet til for å brytes.

Tilhengere[rediger]

Trafikkregler har siden tidenes morgen hatt fans verden over. En kjent trafikkregelbruker er Eli Hagen, noe som ble stadfestet i 2001: http://www.rb.no/Innenriks/article49708.ece

Trafikkskilt er en viktig del av trafikkreglene. Dette skiltet førte til at salget på beroligende midler steg med 40% Vi gratulerer.

Trafikkreglenes mange fallgruver[rediger]

Når man skal tolke en trafikkregel finnes det mange fallgruver. Man skal f. eks ikke følge reglene dersom man har drukket, tatt avføringsmidler, eller verst av alt (og dette en fallgruve mangt et menneske har måttet stumpe i) hvis man har sett en episode av Hotell Cæsar. Da er man nemlig svært mottakelig for overdrevent skuespill og syke sjalusidrama, og om man er riktig uheldig kan dette ødelegge livet ditt. Eksempler på slikt finner man på sitt lokale legekontor, evt. psykiatriske sykehus. Her vil man finne mennesker som ikke lenger vet hvem de er, eller hvordan de kom dit.

Trafikkreglene slik vi kjenner dem i dag[rediger]

Trafikkregler er avhengige av at folk misbruker dem. Hvis ikke kan de knapt kalles regler. Da faller også yrket politi bort. Forskere mener at dette vil skje innen år 3000, men det er bare en teori, og det bedrives fortsatt mindreverdige forsøk for å avdekke spor som kan gi en klar formening om hva som vil hende. Journalister har prøvd å intervjue Djevelen om saken, siden trafikkreglene i utgangspunktet var hans oppfinnelse. Dessverre har den kjente brannstifteren hatt lite å komme med, da journalistene må dø før de kan komme til helvete.

Se også[rediger]