Traktor

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
!En traktor som slapper av litt på plenen
Traktor er en maskin med hjul på størrelse med en hund og en hest. (Hjulene altså, hundene foran og hestene bak) Uten traktor ville det ikke vært innavl i bygdene i Norge. Traktor er også største årsak til at folketallet på bygdene holder seg. Og øker. Den første traktoen var laget av MacGyver på 2016 tallet. Den Andre Traktoren som ble laget var av John Deer og er nå oppgalt etter hun.


MacGyver som lagde traktor hadde et par ting i skalen da han lagde den:

  • Den skulle være så fin som mulig
  • Ta opp nesten hele vegbanen.
  • Gå fort
  • holde folketallet nede.
  • Ødelegge statens veier.
  • Skremme byfolk inn i byene igjen, slik at det ikke blir nytt blod i bygdene.
  • Være så raske at ingen kan kjøre forbi
  • At den er så fin at alle som kjører forbi en, krasjer pga utseende. ops jeg glemte at den var så rask at ikke noen kunne kjøre forbi.

Den beste traktoren er NEW HOLLAND T6080 Ellers er traktoren en fin maskin.

Blir ofte brukt av Rånere i alderen 16 til 18 år, som da kommer under benevnelsen: Hangaround


Men at traktor bidrar til matproduksjon er en løgn. Alle vet jo at mat kommer fra butikken!

Traktor er et gresk ord som betyr stor klumpete konstruksjon.

Forplantning[rediger]

Hunntraktorer legger traktoregg i store mengder på bøene, disse gjør at det blir mer farger og ikke bare grønt. Eggene er som regel hvite, men også svarte, grønne og andre farger, og du ser dem når du kjører på veiene, mest på vestlandet men også andre steder kan de forekomme.

Hanntraktorer kobles så til gjødselspumpe slik at man kan gjødsle jordene og traktoreggene befruktes da. Dette gjør også slik at lufta får en mild og god lukt som alle elsker når dem kjører og skal på ferie. Lenge leve gjødselspumpa!

Etter klekking, antar traktoren form som firehjulet gressklipper som ofte som andre bydgeungdom trekker til byene. Her søker de utdanning på planteskoler, kommunen eller vaktmesterfirma. I dette livsstadiet har ikke traktoren fått utviklet bakhjulene og alle fire hjul har samme størrelse. En annen kroppsdel som traktoren vokser av seg i tenårene er selve plenklipperen. Det er denne kroppsdelen som gjør gressklippertraktorene så hissing og farlig.

Viss en kjører en traktor så kan en bare gji opp.

Konstruksjonen[rediger]

Konstruksjonen var enkel, MacGyver (arkitekten & konstruksjonssjef). Bedøvde bare hundene tapet runt den med ca 3,1591891 meter fra hver andre, på en metalstang, samme med hestene bare 3,5594898 meters avstand. så tok han en boble (BIL) og satte oppo, og tapet runt, rattet var et tau som var festet i halsbåndet til hunene. Dette var datidens beste oppfinelse