Troll

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hogg hodet av de som fornærmer trollet!»

-

Æsjlamske demonstranter utenfor stortinget

Troll[rediger]

Troll er en humanoid som finnes i norsk natur. Dyret kjennetegnes med dårlig stedsans, store utvekster, ond ånde og kan bli gamle. Grunnet stor jakt på troll i middelalder er dyret idag meget sky og de fleste oppfatter troll som et mytisk dyr på linje med enhjørning griff. Asbjørnsen og Moe var de første som kunne dokumentere trolls eksistens i Norge og viste klart at de så sent som 1840 årene fremdeles var ganske utbredt. Den norske dokumentarfilmen Trolljegeren viser klart at Staten er klar over Trollets eksistens og fare i det moderne samfunn. Troll blir brukt idag til å skremme små barn og som turist vennlig folkklore. Trollet har altså mange gode sider av seg og vi har gjennom tidene blitt kjent med disse på ulike måter. Debatten for å skyte troll eller ikke, får derfor like mye oppmerksomhet som å skyte ulv. Normennene har til og med gått så langt som å la troll få eget parti i stortinget. Dette viser Norges sterke side : å akseptere alle og alt.

Troll Metafor[rediger]

Troll er av mange betegnet som Kvinnelig ektefelle. Vanligvis lite attraktiv og temmelig usympatisk. Ifølge gifte menn står trollet med kjevla klar når mannen kommer hjem fra korøving. Flo Cap (Andys kone) regnes som alle trolls mor. I en Elisabeth Taylor-film hevdes det at det kan temmes, mens nettopp 'Elisabeth Taylor' er det beste beviset på at dette ikke lar seg gjøre.

Norsk bilproduksjon[rediger]

Ga på 50-tallet navnet til både starten og slutten på norsk bilproduksjon. Navnet i seg selv var hovedgrunnen til det. Ingen ville kjøre noe som hadde store vorter, dårlig ånde og dårlig retningssans.

Amerikansk fotball[rediger]

VIF Trolls spiller amerikansk fotball på «elitenivå» i Norge. Dette er en klubb bestående av trollmenn, dette er da grunnen til navnet VIF Trolls. For å bli medlem av klubben må man være minst 25% troll og kan ikke være avl etter heks.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.