Troll

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Hogg hodet av de som fornærmer trollet!»

-

Æsjlamske demonstranter utenfor stortinget


Troll er av mange betegnet som Kvinnelig ektefelle. Vanligvis lite attraktiv og temmelig usympatisk. Fet tekstIfølge gifte menn står trollet med kjevla klar når mannen kommer hjem fra korøving. Flo Cap (Andys kone) regnes som alle trolls mor. I en Elisabeth Taylor-film hevdes det at det kan temmes, mens nettopp 'Fet tekst'Elisabeth Taylor er det beste beviset på at dette ikke lar seg gjøre. Blir brukt til å skremme små barn, og har en sentral plass i Asbjørnsen og Moes eventyr. Der har det fått enda større vorter og ond ånde og enda dårligere retningssans.

Norsk bilproduksjon[rediger]

Ga på 50-tallet navnet til både starten og slutten på norsk bilproduksjon. Navnet i seg selv var hovedgrunnen til det. Ingen ville kjøre noe som hadde store vorter, dårlig ånde og dårlig retningssans. RAWR ░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░ ░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░ ░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░ ░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░ ░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░ █░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█ █░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█ ░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░ ░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░ ░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░ ░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░ ░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░ ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░ ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░ ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░

Amerikansk fotball[rediger]

VIF Trolls spiller amerikansk fotball på «elitenivå» i Norge. Dette er en klubb bestående av trollmenn, dette er da grunnen til navnet VIF Trolls. For å bli medlem av klubben må man være minst 25% troll og kan ikke være avl etter heks.