Trond Giske

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Denne mannen skulle gi min sønn en klem, bare noen minutter etter dette døde min sønn Jens Stoltenberg JR.»

- Jens Stoltenberg

Trond Giske (født i Новгород i Sovjetunionen) er en kar som har alvorlige problemer når det gjelder å gi andre en klem. Giske har gått i terapi på grunn av dette, men det hjelper neppe!!!

Når han ikke er i terapi er han nest-leder i Arbeiderpartiet og muldvarp i Kristelig folkeparti. Han er en stor fester og liker godt mennesker, spesielt Jan Thomas, rart.

Bakgrunn[rediger]

(Tr)ond Giske, her med bevis på spillegalskapen sin i hånda.

Trond Giske ble nylig avslørt som hemmelig agent for KANDU. Ved at han mirakuløst klarte å overbevise staten om at verdens nest største masseødeleggelsesvåpen bare var kultur! Hans falske identitet som AP-politiker kommer bare av at han er glad i apekatter. Faktisk så glad i APekatter er han at han turnerer sommeren rundt på unge APekattsommercamper, der han APer seg inn på de unge jente- og gutte- (faktisk) APekattene! Om nettene jobber han som profesjonell stalker og prøver å innhente mest mulig informasjon om russiske kvinner ved navn Svetlana eller etternavn som både begynner og slutter med en av bokstavene Ч, Ж eller Д. Denne informasjonen selges til Norsk tipping i bytte mot spillkort (se bildet til høyre).

Han er i tillegg stygg og veldig, veldig dum. Det ryktes at han er kanidat til å ta jobben som Anniken (fullstendig ubrukelig) Huitfeldt i dag innehar. For å bli kvitt henne rapporterte Giske til Arbeiderpartiets ledelse om at Huitfeldt ikke hadde bestått partiets obligatoriske russiskkurs og hun måtte dermed begynne umiddelbart. Hun strøyk på kurset, men betalte Jens Stoltenberg tre kameler, klipte gresset hans i håp om å fortsette i jobben. Å ha dette på CV-en var nok og hun fikk dermed fortsette. Språket hennes bærer ennå preg av russiskkurset og hun klarer ikke skille mellom R og G. Trolig skyldes dette at russisk G ser ut som en liten, norsk R (г). Giske ble rasende og foretok straks kapring av stillingen som næringsminister. Han helte dessuten helmelk istedenfor fløte i kaffen til Huitfeldt under neste møte for å vise misnøyen sin. Som en konsekvens av dette drog Huitfeldt partikontorets kaffemaskin fem meter lenger bort fra Giskes kontor og fikk male døra hans grønn som kompensasjon for den traumatiske opplevelsen med kaffen. Giske og Huitfeldt er ennå uvenner og benytter derfor ulike toaletter i arbeidstida.