Trondheim

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hallo Steinkjer

- Forvirret rockeband på konsert i Trondheim


Oversiktsbilde av ene delen av Trondheim


Trondheim
Vårt lands beste sted for trøndere
48d91d8b73.jpg
(byvåpen)
«De e it'no som kjem te se sjølv»
Land Norge
Fylke Trondheim et sted i Trøndelag
Innbyggertall 420 056
Offisielt språk Trøndersk, alt anna e it lov!
Styreform Diktatur Mest demokratiske sted på jord
Ordfører Chand
Varaordfører De e Chand, de å
Bystatus Mange år før Kristus


Trondheim er en by et stykke nord i Norge.

Bydelene

Trondheim har i dag fire og en halv bydel. Den resterende halvparten av den femte eies for øyeblikket av papa slurfs lik. Denne bydelen er ikke utbygget, men skulle i utgangspunktet hete for Ny Drontheim. Navnet er forøvrig en avledning av "Das Trontenhäimen", det Tyske klengenavnet byen fikk under okkupasjonen.

-Midtbyen-

Består av de siviliserte delene av Trondheim. Det er her også de fleste av høyblokkene, kjøpesenterene, rundkjøringene, pølsebodene og voldtektene befinner seg.

Sentrum

Der folk blir fulle og mord skjer. Kriminaliteten sprer seg som kviser i en tenåringspanne. En del folk fra Østlandet øver sin religion OsloVestisme der. Det er veldig sjelden at du vil finne et og annet fornuftig menneske hengende utenfor Trondheim Torg. Om du mot formodning møter noen med intelligens over en gjennomsnittlig brødpose, står du antakeligvis ikke utenfor Trondheim Torg.

I sentrum finner vi også bybroen. Den er rød. Erlend Loe, liker røde broer, og finner også på å spise sokkene sine der av og til. Bybroen var originalt laget av metall, men de fant ut at plastikk ville være bedre. Det viktigste med Bybroa er naboen. Altså puben Den Gode Nabo.

Øvre Finsaker

Er man fintrønder og rett og slett prater særdeles penere enn resten, må man nesten bo på Øvre Finsaker eller de anstendige områdene rundt, som ... ... uansett.

Den verdensberømte trønderfruen Flettfrid Andrésen (mest kjent blant urbefolkningen på Tasmania) bodde tidligere i den fremskutte residence "Krystal Palass" på Øvre Finsaker før hun havnet på gamlehjemmet, Trondhjems Hospital (kalt Spettar'n), på Hospitalsløkkan. Her sitter hun og ser ut over fjorden og drikker sjampanje sammen med sine kåndisjonerte venninder Dutta Møst, Kitty Bugge-Balancen og Topsy Overflooden.

Trolla

Ifølge lokalheltene (TKL) fra Trolla er stedet en del av Trondheim. Dette blir benektet av resten av trøndelags befolkning, som regner Trolla for å være et eget land. Dette kan bekreftes ved å følge veien fra Trondheim til Trolla, hvor man raskt vil oppdage de mange passkontrollene og grensevaktene som patruljerer området. Denne idylliske og vidunderlige plassen er tilholdsstedet for Hell's Angels avd. Trondheim. De har egentlig ikke noe særlig formål, annet enn å beskytte den verdensberømte Trondheimsartisten Marie Knutsen. De liker utsikten meget godt, som er hovedgrunnen deres for å oppholde seg der. Trolla har en foss. Fossen bråker.

I Trolla har de også en fast tradisjon. Hver lørdag på låven til Utseth, samles stolte medlemmer av gruppa TKL( også kalt Trolla Karsk Lag) og danser om kapp med koppene og sauene på tradisjonelt "trolskt" hvis.

Medlemmer av TKL (Trolla Karsk Lag): Mørkredde metall elskeren Sindre, Nedi-bukse-klåeren og utronkede Utseth, Pusteren Sondre, Bil-by'n hengeren/"baben" Mary, Utedass-knulleren Per, Traktorlespa Sarah, Den lite WoW spillende og det strålende A-mennesket Erik, Fjortissbaben Marco, og sist men ikke minst: Ut på tur, alltid sur! Men ikke med lommelerke på lur Pia! Til tross for den beryktede gruppa TKL er Trolla fortsatt en eksotisk plass. Derfor besøkes Trolla årlig av Indianerne og tom. knotten!

Tyholt

Tyholt er et ganske kjedelig, men vakkert og grønt sted. NRK er plassert der.

Stedet blir også omtalt blandt ungdommer som plassen for champis (skumpa), jordbær og phootoshoots. Noe de kan takke en gjeng med upperclass girls boende i store hvite villaer i Trondheims nettopp dyreste strøk - Tyholt. Ellers kan Tyholt også by på den kanskje mest attraktive severdigheten i byen, Tyholt-tårnet. Også Trondheims mest snobbete og ettertraktede skoler ligger her, nemmlig Blussuvoll ungdomskole (hvor du kanskje max møter på EN utlending, om du er heldig) og Strinda videregående skole, hvor kun de lekne kidsa med penger, stil og karakterer er velkommne. Strindarussen er også den beste russen i fylket, uten noe særlig konkurranse, og dette vet de også godt selv. En kjent frase fra en innfødt på Strinda er: Æ sverge æ ska aldri svik Strindaaaaa

-Østbyen-

Østbyen er Trondheims vestkant.

Lade

Lade er kjent for sine store pengebeløp, jenter med alt for store klesskap og gutter med litt for høye fotball-ambisjoner. Der har de mange kjente serverdigheter, slik som den kjente alpin-bakken grønnlia (ved lade skole), og de fine rene badeplassene; ringvebukta, og korsvika der de holder den verdenskjente drama-forestillingen: Korsvika-spelet. Dit kommer folk fra hele verden for å få med seg et spennende show ute på vannet. Verdt å få med seg. De har også en av verdens mest kjente dramatikere bosatt her, Per Ciljan. Han har en morsom sans for humor, noe som gjenspeiler seg i verkene hans Rund og myk, Ta i hardt, spark'n fort og ikke minst Hold tempoet oppe, for best resultat

Lade har mange eksklusiver resturanter, for å nevne noen har de Blå gatekjøkken og ladegrillen. På Blå gatekjøkken, eller Blå som de kaller det i nærmiljøet finner du mange spennede typer. Fra sultne mannfolk fra østmarka til unge sprekinger som vil ha seg en real posjon kattekebab. Ladegrillen har ingen kunder, hvis du ser bort ifra en koselig gammel dame som alltid synes det er gøy med en sprek kopp kaffe. Er du på flukt fra politiet på kolstad, har de et stort utvalg av bunkerser spredt utover området. Er det noen der fra før må du ikke være redd, det er bare en pedofil morder som har rømt fra østmarka igjen.

Charlottenlund

Charlottenlund er kjent for å ha Norges dårligste idrettslag, Charlottenlund Sportsklubb (populært kalt CSK). På Charlottenlund holdersvensketrønderne til, det var de som kom dit først. De ville opprinnelig kalle stedet Charlottenberg, men det er allerede en by i Sverige, så de kalte det heller Charlottenlund.

Charlottenlund har som mål å bli særskrivingsfritt (ikke sær skrivings fritt) innen 2020, dette har Charlottenlunds overhode bestemt. Charlottenlund har et eget særskrivingspoliti som sørger for å holde Charlottenlunds språkjungel så oversiktlig som overhodet mulig. Dette nå omtalte særskrivingspolitiet er så aktive at de kan kalle seg "Ordbaronene", dette tilnavnet har det ikke kommet noen klager på hittil, et tydelig tegn på Ordbaronenes autoritet i nærmiljøet.

-Lerkendal-

I Trondheim er man så glade i Rosenborg, at man har kalt opp en bydel etter gressflekken gutta spiller på.

Ravnkloa

Dette stedet ble oppkalt etter et av de fire husene på den fantastiske skolen Hogwarts i Skottland. Ingen skoler er egentlig fantastiske, men denne er. Her er det en statue av en ravn og en av dens klør. Det er også en del båter her. Røde båter. Røde båter på Ravnkloa samt fisk som er å få kjøpt der er populært blant tyske turister. De kaller kuken "Rabenklaue von Gertz-platz". De liker også å kaste fisk på folket der. De kaller fiskekastingen "Fischenkalben von Kadavermißhandeln". Der finn du åsså Inder resturangen Taj Tandoori

Svart-la'moen

Svart-la'moen (uttalt «skjvartla-mooon» av lokale) er en av Trondheims mørkere sider. Det er en veldig svart plass og folk der er som oftest å finne i svarte klær. De har også benyttet svart asfalt her. Her finner du også såkalte svartlamoinger, narkopønks, husflid-indianere eller stusselige kunstertyper med bred dialekt og venstre-radikale interesser i politikken. De bor i et urbant miljø med paranoia-utsikt mot betongklossen «Dora», som har skylden i det mørke miljøet der. Strandveien Auto hadde sine lokaler inne i denne mørke, dystre plassen, men valgte å flytte fordi disse menneskene ikke kjøpte biler. Beboerne bruker nå lokalene for å kunne dyrke hasj på karosseriverkstedet, ha barnehage i salgshallen og bar og allaktivitetshus der de maler keramikk-krukker i fine farger ovenpå salgshallen. Svartlamoinger har også en spessiel såkalt gange, det er måten de går på. På svartlamon måler de alder og kjønn ut ifra gangen, og derfor trenger de hverken pass eller legitimasjon.

-Heimdal-

Bydelen sør for Trondheim. Dette området blir også kalt bonlandet.

Sørsia

Sørsia blir også kalt Midt-Norges paradis (av personer som ikke vet bedre) eller Trondheims Aker Brygge(av de som ikke har vært hverken på aker brygge eller på nedre elvehavn), hvor "eliten" av reserve trøndere holder til. Her finner vi fantastiske, flotte steder som Tiller, Kolstad, Kattem, Romolslia og Heimdal. Til og med det utrolige TillerTorget er på sørsia, og som alle vet er det ett mye bedre kjøpesenter enn City Syd. Begge sentrene er patetiske. På Kolstad finner vi også en av Trondheims beste og nyeste kunstgressbane, Parken. På Kattem finner vi masse ungdommer som drar ut med vannpistoler og leker "gangstere" som de selv sier. Sørsiagansters er et meget brukt uttrykk, men alle vet at egentlig er de bare wannabis.

På Kolstad og Saupstad området er det mye innvandrere som etter sigende kom hit i en grønn konteiner. Kolstad er plassen å dra hvis du har et behov for slossing, stjeling eller bare vil møte på politiet og slå av en prat. "Æ bare va dær vet". Alle de kule bor på kolstad, forde om de ikke egentlig er kule. Vil du være sosial, har de et bra tilbud om en klubb som kalles Box'n. Biljard-bord, disco-rom også kan man kjøpe seg mat, for 10 kr. de er hver tirsdag og torsdag og annen hver fredag.

Romolslia

Sammen med Kolstad og Kattem så er Romolslia en flott plass for å få seg en kommunal leilighet hvis man ønsker å være nabo til familier på 24 medlemmer som lukter alle verdens krydder. Romolslia har gjennom historien hatt mange kjente personer som borettslagsborgere. Ikke bare Å-kjendisene som Tommy Ingebrigtsen, Odd Iversen og Elvis, men også A-kjendiser som superartisten Mr. Lemon og Carina Dahl fra Big Brother! Det yrende næringslivet i Romolslia er representert ved Bunnpris, Viva Napoli og Romi("frisørsalong"). Selv om skolen i Romolslia er elendig så er kunnskapen til barna i Romolslia forbløffende mye dårligere enn hva man skulle forvente ut ifra forholdene ved Romolslia Barneskuule.

I senere tid er Romolslia også kalt "GodMusLia" eller "sug og svelg, annenhver helg" på grunn av alle de enslige mødrene som bodde der. Sett deg inn i en taxi på natta og si du skal til Romolslia, da sier sjåføren garantert: Skal du til nr 12,18 eller 85 da ?

Sjetnemarka

Sjetnemarka er det virkelige navnet på en defekt bydel med nytt navn. I følge stat, fylke og kommune heter dette lille utraset "Sjetnmarka". I SjetnEmarka finnes en helt ekstremt smal fotballbane, en overfylt skole med en tynnhåret vaktmester, og et svært jorde. Satan ble født i Sjetnemarka, men går til daglig under aliaset Frida Fuckfriend. MacGyver var en gang på besøk til Frida Fuckfriend i Sjetnemarka, men i det han skulle dra, feis han så hardt at hele Sjetnemarka raste ut, og ble liggende omtrent 70 meter lavere enn resten av Heimdal bydel. Dette begynner nå å bli 400 år siden. Det var også MacGyver som gravde ut Nidelva.

Bilby'n

Bilby'n på Nidarvoll er en fin plass, hvor man kan råne og spise en stor big mac, eller kjøpe seg en brus på de mange automatene som sjeldent funker.

Rånerne er delt inn i tre grupper her.

 • Gruppe 1: Kvalmsekkene med splitter nye biler(eller de med pappas bil).
 • Gruppe 2: Harrye illeluktende billige biler funnet på høggern, som er rullemalt, ikkepassende styling, luktetrær hengende fra taket og gardin i frontruta.
 • Gruppe 3: Dæm som har helt normale biler for å kom fra A til B, og for å vær sosial på CarTown!

Scooterpatruljen er også til stede. En av de scooterne som er der, er så full av dritt som stereo anlegg, neonlys og andre idiotiske effekter som ikke har noe i det heletatt på en scooter å gjøre, at den så vidt går framover, mens eieren synes den er så utrolig fin(Han har endelig fått lappen og kjører en vrak-klar Golf). De andre scooterne er helt vanlige, kjedelige scootere som går i 45 km/t i fritt fall.

Etter en heftig helg på Bil by'n kan man knapt se forskjellen på om det er ei søppelfylling eller en parkeringsplass. Før kunne du ikke se forskjellen på en søppelfylling eller en parkeringsplass på bil by'n, men nå har kameraene kommet på sin plass, men det hjelper ikke når GRUPPE 2 inntar bil by'n med sin forurensning og forsøpling!!!!

Jonsvatnet

Trondheims drikkevann, som også er sterkt forurenset av gamle båter, Tyske jagerfly, kvikksølv og andre ulumskheter. Byfolk synes vannet er godt, og fjortiser tror det er sunt. En av de store lokale rånerundene går rundt Jonsvannet. Med hullete grusvei er det perfekt for store Volvoer eller andre traktorer. Jonsvannet er også portalen til forstaden Selbu. Men det eneste som vannet duger til er å bade i. Alle bader der selv om det ikke er lov. Blant aggresive militante off-road tamper i miljøet rundt dette vannet, er det best å si Jonsvatnet, og ikke Jonsvannet. Da disse fra Utkanten kan bli særdeles fulle og kranglete.

På Øvre Singsaker har man et eget transvestitthjem.

Da DNA kom til Trondheim, varte ikke oppholdet lenge. Han lengtet sårt etter sin favorittby, nemlig Egersund. Han sammenlignet byene opp mot hverandre hver dag, og bestemte seg til slutt for å reise tilbake til Egersund. Etter dette ble det reist en stein i Trondheim med "Egersund" på til minne om DNAs favorittby. Denne steinen ligger i rikmannsstrøket på Lundåsen.

Severdigheter i Trondheim

Trondheim er en kjempegammel by. Derfor var det faktisk allerede bygget en del da DNA kom for å bygge landet.

Nidarosdomen

Skummelt stor, skummelt kjedelig. Populær blant tyske og japanesiske turister (60+) Egentlig veldig kjedelig, men det er jo et slags ikon, så kanskje ikke planene til Rita Ottervik om å bygge en kjeempestor skole her bør realiseres ? ( Rita Ottervik vil nemlig legge ned all skole i Trondehim å samle alle eleven på en stoooor skole)

Trondheims mest kjente attraksjon

Politikk

I Trondheim har man bare ett parti. Arbeiderpartiet. Man har ikke lov til å stemme på noen andre enn Arbeiderpartiet. Lederen av Arbeiderpartiet er Rita "the hutt" Otervik. Hvis man kritiserer Otervik, blir man massakrert på åpen gate straffet hørt på.

Kultur

Kulturen til Trondheim er utrolig liten, bare bart, karsk og politi.

Trønderloven

 1. Bli itj nå fæst uten skinnvæst.
 2. Bli itj nå fin uten mokkasin.
 3. Bli itj nå fart uten bart.
 4. Får itj råna uten Ascona.
 5. Bli itj nå trønder-rock uten tennis eller two-stripes-sokk.
 6. Bli itj nå barsk uten karsk.
 7. Du e itj kvass uten Adidas.
 8. Du veit ka du får, me bleika hår.
 9. Du e itj nå racer uten blazer.
 10. Det bli itj svin-hett uten alpefett.
 11. Du får itj klådd uten sodd.
 12. Hu bli itj fin uten brennevin
 13. Du e itj kar før du e tatt i radar
 14. Du e itj kar hvis du syns at Tore Strømøy e rar
 15. Det bli itj nå døll så læng du har øl
 16. Det e itj nå håp uten grønnsåp
 17. Det bli itj vilt hvis du itj har kilt
 18. Du får itj rota hvis rutan itj e sota
 19. Du e itj rett hvis du kjæm fra Klett
 20. Du bli itj millionær før du kjøpe sukker å gjær
 21. Du e itj på jorde førde om du digge Tore På spore
 22. Det e bare å flytt hvis du itj følle me på Midt-Nytt
 23. Du bli itj idrettsmainn uten spritkainn
 24. Du bli itj like tøff som Rocky før du legg an en sikkeli hockey
 25. Du får itj læs kart når du e svart!
 26. Du e liten uten spriten
 27. Du e litt rar hvis du tømme dæ i en anna kar
 28. Det bli itj nå fæst uten præst
 29. Det e itj klær hvis det itj e lagd av lær
 30. Du e litt teit vess du pule ei geit!
 31. Du e itj lat før du treng hjelp ifra Aetat!
  1. Bli itj hælg før du har kjørt på en ælg å kajnta en fælg!
 32. Det e itj før du fløtta ned te søringanj du skjønne kor godt du hadd det når du va nabo med møringan!
 33. Du e itj kamerat utn heimbrentsapparat!
 34. Kløft e jævla tøft!
 35. Ka fasjken kor e karsken
 36. Bli itj nå kos uten fisH
 37. Bli itj nå dreis uten hockeysveis
Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!