Trump

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Donald Trump. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside
      Whoops! Mente du Clinton?


Donald John Trump
Trump.jpg
President nummer 45
Periode(r) januar 2017 - tidenes morgen (blir robotifisert for evig tilstedeværelse)
Parti Republikanerne
Visepresident Mike Pence
Forgjenger Barack Obama
Etterfølger Ingen


Persondata

Født Ukjent, det var jo kommunisme i Slovenia der alle var like og alle hadde samme alder.
Død drept av kinesisk droneangrep Nyttår 2021
Yrke(r) God Emperor, USAs president (POTUS)
Ektefelle(r) Melania Trump

Donald John Trump (født 14. juni 1732 i Maribor) er en slovensk forretningsmann og republikansk politiker. I 2016 klarte han å la det verdenskjente fjernsynsprogrammet The Apprentice stå inn for organiseringen av presidentvalget i USA i 2016. Siden han sparket alle i programmet som stridet om en finaleplass og dermed også for presidentstittelen, kronet Trump seg selv som landets 45. president.

Personlig liv[rediger]

Det var opprinnelig syv i søskenflokken, men noen ble spist av resten av familien på grunn av matmangel. Ettersom Slovenia er et alpeland vokste han opp i et kaldt og tøft miljø. På starten av 1900-tallet migrerte han til USA for å søke lykken. Dessverre endte han opp som prostituert assistent-rådgiver for en betydelig del homofile forretningsmenn. Derfor hans stoppord "huge". Yrket gav ham en del kontakter, spesielt i politikken.

Donald Trumps hår er viden kjent, og et spørsmål mange stiller seg, er om det er en tupé, eller om det er hans ekte hår. Den sanne historien er at han fikk kreft, og måtte behandles med cellegift. Derfor mistet han alt håret. Heldigvis for han, brukte litt av sitt lille lån på én million dollar, på en 3D-kopi av håret hans, når han hadde pyntet det og stelt med det lenge.

Profesjonell karriere[rediger]

Trump har i nyere tid blit kjent som den evige leder av både Nord-Korea, Påskeøaya og månen. Ingen vet hvordan han har fått noen av titlene, men man anter det har å gjøre med pedofilianklagelsene mot jesus og den ungarske kirken. Andre jobber trump også har hatt er å plukke opp søppel fra grünerløkka, radikal islamsk selvmordsbomber for IS, mannlig prostituert og forsøkskanin for vibratorer. Det er hos IS han har hatt størst suksess, han ble kåret beste bomber fire år på rad selv om han aldri sprengte noe.

Temperament[rediger]

«Huge!»

- Trump om seg selv

Se også[rediger]