Tussi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

'Tussi et trist, blått, feit esel med deprisjonsproblemer. Han eies av Kristoff "Misbruker" Robbin, og hans beste venner som ikke er glad i han er Ole Brun og Nazi Nøff. Tiggergutt er også en venn av ham, og Tiggergutt elsker å ødelegge huset til Tussi, som er noen stygge pinner som står opp mot hverandre.

Hvis du ser en episode av Ole Brumm (Som du aldri må finne på å gjøre, for det er så satans kjedelig og dårlig tidsbruk!!!) så vil du nesten aldri se Tussi, for han er en kjedelig kjiping uten trønderbart og MC-jakke. Og alle vet at hvis en tegneseriefigur som er feit og blå, ikke har trønderbart eller MC-Jakke, er det en kjedelig tegneseriefigur som skal skytes.


Tussis favorittmat er e82uwya

tistler. Disse piggefulle blomstene er nok veldig smertefulle å tygge. Det vurderes derfor i hvorvidt Tussi har 9 eller 10 piercinger i tunga... Mange foreldre har rast mot denne tegneseriefuguren Tussi. De mener eselet er et dårlig forbilde for barn. Ja, tanknhvis alle småbarn skulle begynne å gå rundt med 9-10 piercinger i tunga og bare være deprimert? Dessuten er Tussis hale et tegn på vold/dyreplageri. Dette fordi den fake halen Tussi bestilte på en billig nettside da han satt og surfet porno, er festet med en tegnstift. Den dagen rusmisbruker robin skulle ta ett bad, poppet tussi opp av doen. "Skyll meg ned for jeg vil dø" Nei sa robin, stekk å brenn ropte tussi mens and pinet seg med tegnestift-halen sin.

Brenn i helvette sa nazi nøff da, han/hun, ingen vet kjønn, stormet inn med mp-40 og drepte både robin, tussi, og pedoen i vinduet.

Men egentlig er Tussi verdens søteste esel, så skaff deg en Tussibamse! fordi forlaget blir å klikke om du tar den virkelige Tussi. Mange som heter Tiril (og Anne-Marte) liker Tussibamser, det er fordi Tussi egentlig er forkortelse for Tiril-sussebamser, men for Anne-Marte er det litt uklart hvorfor hun liker Tussibamser, det vi tror er at hun liker det fordi hun er med i Illuminati. Anne-Marte er med der for å bli kvitt alle falske Tussibamser for hun tenker at det rett og slett ikke er greit, og det tenker vi her på Ikkepedia at er en grei nok grunn.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!