Tvillinger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tvillinger er to barn født av samme mor, og de er spesielt kjente for likt utseende og den unike måten de blir til.

Prosessen[rediger]

Når ett pattedyr blir gravid, og har ett foster i magen, kan fosteret utvikle en mutasjon i magesekken som gjør at det vokser ett nytt foster. Siden dette fosteret er så lite vil da fosterets foster vokse opp til 15 ganger så fort som ett vanlig foster. Fosteret kan tåle at magen vokser til sin egen størelse og mer siden huden fortsatt kan strekkes som en ballong. Når det nye fosteret er rundt det gamles størrelse vil det gamle fosteret kaste opp det nye fosteret og det blir to foster i magen. Etter dette utvikler tvillingene seg i lag.

Feil i tvilling prosess[rediger]

I svært få tilfeller kan det oppstå feil i prosessen som gjør enkelt foster til tvillinger. Et eksempel på dette kan være når det første fosteret bruker for lang tid på å avstøte det andre fosteret, og det vokser nesten helt ut i magen dens. Disse fosterene er so oftest fjernet eller overført til en annen mor med ny vitenskap.

Fjerning av en tvilling[rediger]

Noen mødre ønsker ikke mer enn ett barn, og de har da valget for å sende det andre fosteret videre til en annen mor, siden det er meget vanskelig å ta aborsjon av bare ett foster med tvillinger. Denne moren er valgt tilfeldig, og den originale moren får ikke vite hennes identitet. Fosteret blir overført med en samentrekking i virkeligheten som gjør at fosteret nermest kan teleportere inn i den nye morens livmor i det den blir avstøtet. Og med det har den orgiginale moren kvitett seg med en tvilling.