Twitter

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Twitter er no dritt, hva er vitsen med og gå inn på en nettside som 100 folk skriver nå sitter jeg å driter på???»

- En anonym som heter pål om twitter

Twitter.com er et nettsted som ligner på thefjesbokji. Det eneste du skal gjøre dagen lang er å lage meldinger på 140 tegn, og det er veldig spennende. Mange liker ikke at det er en begrensing, men få klager. De som er på Twitter har så lite å skrive om livene sine at det trengs maks 60 tegn. Det er foreløpig 4,736,195,059, nei 4,736,197,564 meldinger på Twitter, og alt mulig tull.

Twitter er også en side der MacGyver ser etter all info om deg han kan finne. Og når han får all den informasjon, vil alle da (utenom Chuck Norris fordi han er på Mars for øyabliket).

Twitter, som er en forkortelse for Twittelittentuttatei, hypnotiserer deg til å skrive hver minste ting du gjør og dele med hverandre. For alle "vennene" dine vil nok helt sikkert vite at du har eksplosiv diare og har sprengt hamsteren din med det.

Å skrive i detalj hva du gjør akkurat NÅ, er alt du gjør på Twitter, annet enn å legge ut info i fanget på MacGyver.

Alle har Twitter i dag. I hvertfall de som betyr noe, og siden du leser dette, er nok ikke det deg. Så kom deg på Twitter og fortell verden at du driter.

På forsiden til Twitter finner du en fugl, den er blå. Derfor må alle sammen synge sangen om den blå fuglen som kræsjet i ruta så blodet spruta.

Typisk tweat "Nå tweater jeg tweat om at jeg driter en drit"


Slik ble Twitter startet: Under innspillingen av den tredje Harry Potter filmen tenkte regissøren at de burde ha med en fugl som fløy øverst i venstre hjørne i scene 2. Alle ble enige om at det var en god ide så de gjorde det. Det var mange seere som ble oppmerksomme på at en knall blå fugl fløy øverst i hjørnet og derfor opprettet de fansiden "Twitter" som opprinnelig var for at Harry-Potter fans kunne skrive sin mening om de forskjellige skuespillerene og om de forskjellige filmene. Mange ble fort oppmerksomme på denne fuglen og søkte det opp på parodien "wikipedia" . Der fikk de informasjon om denne fansiden og mange klikket seg fort inn på den. Det gjorde denne fansiden utrolig fort populær. Folk lagde seg brukere og tweetet (en twwet er den meldingen du sender på twitter)sine meninger om Harry-Potter. Men i 2009 begynte folk å skrive om andre ting enn Harry-Potter. Folk skrev om andre stjerner som Justin Timberlake, Lady Gaga og mange andre. Og alt i alt endte det med at folk rett og slett skrev om hverdagslivet sitt.

I 2011 fikk Twitter det nye "følge/follow" programmet som gjorde at man kunne følge andre mennnesker og lett bli oppdatert på hva de tweetet om. Så twitter ble altså til av at Harry-Potter regissørene ville ha en liten blå fugl i hjørnet av scene 2 i den tredje filmen.

Logoen er ikke så veldig vanskelig å skjønne hvor kom fra. Den lille blå fuglen i hjørnet preget og preger fortsatt Twitter's logo.eo:Twitter