Ukraina

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Radioaktivski Rebublika Ukraina
Becquerelistan
Flag of Ukraine.svg.png
(flagg)
Ukraina har ikke våpenskjold
Hovedsteder Tsjernobyl
Største byer Tsjernobyl, Bodø og Åndalsnes
Innbyggertall 1006 (1308 om man teller antall hoder)
Offisielle språk morsmål

motto=Uran Til Alle. Overalt.

Styreform sykkelstyre
Statsoverhode: Jan Eggum
Statsminister: Drillo
Selvstendighet Egen hybelleilighet siden 1991
Avhengig av Heliumballonger
Uavhengig av Færøyene
Valuta lommepenger
Tidssone +π UTC
Nasjonaldag 30 februar
Landkode Glemt. Brev med ny kode kan hentes på postkontoret om 3-9 dager. Husk å ta med legitimasjon.
Toppnivådomene .html
Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

Ukraina er et land i sørvesteuropa. Landet grenser til Russland i vest, Somalia i øst, Hviterussland i nord samt utbryterrepublikken Sorterussland i sør. Det har for tiden et areal på 13 m². Landet har for tiden en halveringstid på kun 20 000 år etter Sovjetunionen nylig gjorde et betydelig innhogg i landet. Landet har vært i en stadig nedadgående spiral helt siden det fikk egen hybelleilighet på 20 m² i 1991 og blir det noe værre nå så tro jeg det åker rett tilbake til barnerommet.

Demografi[rediger]

Kvinner utgjør ca 26% av befolkningen. Menn ca 29%. Sexologene strides fortsatt om hva man skal kalle de resterende prosentene. 30% av befolkningen oppgir at de bor under vann. 20% oppgir at de bor i luftslott. Resten var mer opptatt av å fortelle mannen som ringte rundt hvor han burde stappe telefonen sin.

Sport[rediger]

Ukraina er best kjent for idrettskvinner med uønsket hårvekst som kan kaste tunge ting langt.