Ullsokk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ullsokk er nasjonalantrekket i Israel.

Alle isralitter er ifølge loven pålagt å gå med ullsokker. Under kriger bruker israelske soldater ullsokker på hjelmene. Dette skal ifølge soldatene bringe lykke og latter. Siden Israel har kriget i nesten alle land, er ullsokken nå et verdensspredt fenomen. Spesielt populært er ullsokken i Norge, siden det som oftest er jævlig kaldt der. Ullsokken gir beskyttelse mot kulde, lopper og uteliggere. Noe av ullsokkens populariteten kan også forklares med at det er et meget enkelt plagg å produsere. Alt man trenger er litt ull og litt sokk samt ett par pinner til å strikke dette sammen med. Man kan eventuelt også tilsette konditorfarge hvis man ønsker å lage en litt mer fancy utgave.

RV jobber på spreng for å få innført en nasjonal ullsokk-dag. Ulla i ullsokken kommer som oftest fra barberte muslimske menn, og er meget behagelig. Ullsokk kan også brukes i matlaging, noe som er veldig populært på Balkan. Gratinert ullsokk er delikatesse i Serbia.


Se også[rediger]

Og en ullsokk han brukes som prevansjons middel for beskytted sex Dette skal du gjøre ta en fin ullsokk på kuken tre den på når den er bruk og er fin og gul doner den til kirkens nødhjelp.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.