Ulv

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Ulv
Ulven - like snill og koselig som alltid.
Ulven - like snill og koselig som alltid.
Vitenskapelig(e)
navn:
Remulus remulus eller Ulvus Bitus
Norsk(e) navn: Ulv
Hører til: Kjæledyr
Antall arter: 7
Habitat: I skogen
Utbredelse: På den nordlige halvkule
Delgrupper:

Ulv (latin: remulus remulus) er et kjent og kjært dyr som ofte rusler rundt i norske skoger. De er snille dyr som er veldig sjenerte, derav kommer de sjeldent når du roper på den.

Ulven er kjent for sine store bragder mot de ondsinnede sauene som er den største faren for ulven og grunnen til at den er nesten utryddet. Noen sauer kler seg til og med ut som jente-ulver, såkalt "sau å ulveklær" og lurer med seg gutte-ulvene hjem, hvor ulven blir voldtatt og ofte blir smittet av aids, klamydia osv. Aids gjelder bare om det er en svart sau, fordi det er de som har laget denne sykdommen i underjordiske labratorier i Afrika.

Sauen har også satt ut fæle rykter om ulven, for eksempel historien om rødhette. Nylig har sauene opprettet en jøde-organisasjon som får statsstøtte, og de bruker alle penga på å bekjempe ulvene. Ulven har svart med Ulv SS, og de har i motkampen opprettet Auschwich og dette viser seg og fungere. Her blir de sauene som ulven klarer og fange, gasset. Selv om ulven nesten er utryddet slår de nå hardt tilbake, og vi håper at denne trenden er her for å bli.

Dessverre har sauen flere allierte enn enn det den stakkars ulven har. Elgen er bare et eksempel. Men Ulven Adolf har noen skumle planer på gang, han vil skape det 3. Riket, et herlig sted uten svarte sauer. De hvite sauene er planlagt og kunne utvinnes i form av hus og mat. De svarte er syke og gasses for så å brennes.

Til tross for alle dårlige ryktene sauene har satt ut, forholder de aller fleste ulver seg vennlig ovenfor mennesker. Med få unntak hjelper de alle mennesker i nød, enten det er brann, snøras eller dameproblemer. De lar seg desutten frivillig trenes opp til å spore opp og spise medlemmer av svart-hvittreligionen.

Kosthold[rediger]

Ulver spiser blandt annet sau, elg,mennesker


den er et bra kjæledyr

Fiender[rediger]

Venner[rediger]


Eksterne lenker[rediger]

Hjemmesiden til ulveo:Lupo