Universets ti minst nyttige gjenstander

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Universets mest unyttige gjenstand, Blue Screen of Death.

Universets ti minst nyttige gjenstander er en liste utarbeidet av Ikkepedia for TV2. Vi har utsatt oss selv for skremmende situasjoner og problemer, kun for å finne ut hvilke gjenstander som ikke har NOEN nytte i samfunnet. Denne listen er et svar på MacGyvers liste over universets ti mest nyttige gjenstander.

Clown chili peppers.jpg Klovnealarm! 
Listeklovnen har vært på ferde igjen!
Se flere lister...

Listen[rediger]

1. BSoD[rediger]

Blue Screen of Death, alle datamaskinbrukeres mareritt. Denne advarselen kommer opp ca hvert tredje minutt på Windows 98 og alle andre Windows-operativsystemer. Det er vitenskapelig bevist at teksten på skjermen er den mest unyttige teksten noensinne.

2. Rettskrivin[rediger]

Voffor trengr amn rtskrivning? Amn sjnnr va såm står hr unaset!

Gjennomsnittlig lampeskjerm. Skikkelig kjedelig, ikke sant?

3. Lampeskjerm[rediger]

Lampeskjerm. Jadda. Lampeskjerm. Hva skal vi med lampeskjerm? Skjerme lamper? Det er et faktum at en lampe lyser bedre uten skjerm!

4. Mygg[rediger]

Mygg...Disse små insektene som plager livet av folk hver sommer, har absolutt ingen nytte. Ja, de holder liv i fugler, men ingen bryr seg om fugler uansett.

5. Sagmugg[rediger]

Sagmugg er rester av trær som har blitt mishandlet på det groveste. Sagmugg kan ikke brukes til noe som helst, utenom hjerneerstatning og til å fjerne oljeflekker. Den kan også spises da sagmugg og soyasaus regnes som en delikatesse blant svensker.

6. Fotoboks[rediger]

Fotoboksen ble funnet opp av Max Mekker en dag på åttitallet. Den skulle brukes til å finansiere Max Mekkers fettsugingsoperasjon. I dag brukes den til å finansiere Statens kakeutgifter. På E6 er det en fotoboks hver hundrede meter.

7. Brnjyb[rediger]

Ingen vet hva brnjyb er, derfor ses det på som rimelig unyttig. I år 2006 etter Kristus trodde noen forskere at de hadde funnet ut hva brnjyb var, men etter flere forsøk viste det seg at de hadde tatt feil. Istedet fant de ut at man kan få kreft av brødskorper. Brødskorper er forøvrig en annen ubrukelig ting, men brødskorpene nådde dessverre ikke topplisten denne gang.

Sveriges mest populære danseband for tiden, Gert Jonny's.

8. Sertifikat[rediger]

Man trenger ikke sertifikat på å kjøre bil, det har Eli Hagen bevist ved flere anledninger. I tillegg koster sertifikat både skjorta og fletta.

9. Danseband[rediger]

Danseband er Djevelens verk. Kliss like dresser, fårete smil og hentesveiser av en annen verden, er gode grunner til å stenge de forferdelige menneskene som bedriver denne hobbyen inne for alltid. Og musikken de spiller er så grusom at man må dra til de mørkeste miljøene for å finne noe verre. Danseband kan bare brukes som torturinstrument, utenom det er fullstendig ubrukelig.

10. Snørr[rediger]

Denne grønne guggen som spruter ut av nesa vår, har alltid forbløffet menneskene. Er dette ungdomskilden? Er det Guds gave til menneskene? Nei, ingen av delene, forskere har nå funnet ut at snørr er ekkelt og ikke kan karakteriseres som noe annet enn dritt. Hvis du aldri har sett snørr før kan du ta en titt under sofaen eller under bordet på veggen ved siden av dassen og lignende.


Universets ti minst nyttige gjenstander

Bsod.png
17011-1-.jpg
BSoD · Rettskriving · Lampeskjerm · Mygg · Sagmugg · Fotoboks · Brnjyb · Sertifikat · Danseband · Snørr
Listen er utarbeidet i samarbeid med Erlend Loe.