Vallset

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Vallset er navnet på en festplass som ligger mellom to skoger og en bensinstasjon. Folk kommer hit når de er veldig fulle eller ønsker å bli det. Mulighetene er også store for att det kommer folk ifra andre bygder og renser litt opp i genpoolen med og ha samleie med de innfødte kvinnene. Disse kvinnene er somregel det man kaller lettvine under påvirkning av alkohol.

Det er på kveldene folk trekker ut på Gata her, og de fleste har problemer med å gå normalt. Noen har til og med problemer med å snakke eller å huske ting, og forskere har fundert på dette i åresvis uten å ha funnet årsaken til det. En av teoriene det forskes mye på i området er vannet. Det er helt blankt, og man skulle ikke tro det er noe galt med det. Etter nærmere undersøkelse er det allikevel funnet en litt sterk lukt på det, og man forsker nå på hva dette kan skyldes. Det er ikke kommet noen advarsel mot å drikke vannet i Vallzet, da det viser seg at bivirkningene av å drikke det ofte går over i løpet av ei natt.

Bivirkningene av å drikke det såkalte "væll-z vannet":

  • Man får som nevnt problemer med gangen.
  • Mange opplever hull i hukommelsen fra oppholdet på Vallzet.
  • Man finner lettere "den store kjærligheten", og har lettere for å gi seg hen til andre mennesker. Det er bevist at kjærligheten ofte ender dagen etter, når virkningene fra vannet har opphørt.
  • Mange får problemer med å fokusere.
  • Til tross for alle ubehagelige bivirkninger, virker vannet også sterkt inn på humøret. De fleste blir veldig lykkelige i denne tistanden, noe som er uheldig på det viset, at folk kommer tilbake for ofte.

macgyver hjelper ofte til med å blande riktig drinker til urbefolkningen i vallzet

Det også nevnes at det kommer band og spiller fra tid til annen på festplassen, blandt annet DDE, Return, TNT, Åge Alexandersen og lignende ...