Vanessa Anne Hudgens

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Vanessa Hudgens)
Gå til: navigasjon, søk
VanessaAnneHudgens.jpg

Vanessa Anne Hudgens er en amerikansk skuespiller født 14.desember 1988. Hun dater Zac Efron(Eller egentlig er han bare ett dekke, egentlig er Zac en lykkelig homo og vanessa en ikke så lykkelig lesbe), tidenes største soss og homoseksuell skuespiller. Hun begynte i teateret, der hun derimoit sugde og ble veldig lei seg og sluttet. Hun gikk til en kiosk og kjøpte en Cola og begynte og synge "Bæ bæ lille lam" og en søppeltømmer sa at han kunne skaffe en kontrakt med Disney, og en rolle i Disney's neste suksess, "High School Musical" Der det var mange amatører, bortsett fra Ashley Tisdale og Lucas Grabeel som måtte fylle inn for to narkomane som som måtte på avvenning. Vanessa syntes dette var vel og bra, og takket ja.

Vanessa er en så stor kåting at hun må legge ut nakenbilder av seg selv på google.

Nåtid[rediger]

Bortsett fra at hun henger med Ashley Tisdale og nakenbildene er hun vel sånn omtrent den samme. Hun blir ofte kalt "Hulkenessa".

Vanessa Hudegens skulle engentlig spille i filmen "twilight 2", men hun var ikke god nok så da måtte Miley Cyrus ta seg av nakenscenene istenden. Miley Cyrus hadde den perfekte rollen, og hun var dobbelt så kåtere en Vanessa. Hun var ikke god, hun lo hele tiden. En ting til, på "High School Musical" skulle hun egentlig ikke spille, men ingen andre hadde lyst på rollen. Hvis ikke hun ville spille måtte Jonas Brothers' hund Elvis spille rollen. Han var mye bedre til å kysse, stakkar Zac Efron. Han fikk desverre ikke kysse Elvis.

Vanessa har alltid likt ørevoks, så da hun merka at "kjæresten" Zac hadde det, ville hun ikke at han skulle fjerne det. Så slapp av, ingen grunn til å klikke på Zac Efron. Han prøver sitt beste på å tilfredstille sin kjære.

Hun fridde til Zac efron men han sa at han ikke fikk lov av moren sin. Men hun har tenkt til å spørre ham igjen om 10 år. De hadde tenkt å ha bryllupet i en skog i sverige der de holder MY CAMP Rock i 2009. Hun har hobbyene do-slikking, teletubbies og hun flørter med tv-en. Dette likerZac Efron utrolig godt. Han vil at hun skal vere lykkelig. Zac og Vanessa er fortiden ikke sammen, dette er fordi Vanessa er forelsket i Miley Cyrus, og Zac er sammen med dobørsten sin. dette er veldig trist.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!