Vietnamesiske flyvekuer

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Vietnamesiske flyvekuer er kjent for sin mange fine farger og er derfor veldig populær blant vietnamesiske og sør-australske barn, spesielt blant barn i 2-3.klasse. Dessverre er de vietnamesiske flyvekuene veldig, VELDIG aggressive, noe som fører til høy barnedødelighetsprosent og stort opiumforbruk.

Fakta og myter[rediger]

Disse målene tilhører en gjennomsnittlig vietnamesisk flyveku:

  • Vekt:237,5-238,53kg.
  • Høyde:
    • O.Ø. (Over øreflippen) 35cm.
    • O.R. (Over røven) 374,9076cm.
    • M.Ø. (Mellom øynene) 20cm.
  • Massetetthet: 9,23567801 gram per kubikkcentimeter.
  • Overflate: 3235087 kvadrtcentimeter.

De fåes kjøpt i fargene rosa, blå, grønn, oransje og [!] brun. De ville flyvekuene er ofte mindre fargerike før de blir fanget med harpun, temmet og solgt.

Vietnamesiske flyvekuer kan såvidt vi vet ikke fly. Dette er trolig forårsaket av flyvekuenes kraftige hallusinogene prompegass, som er best kjent fra The Coca Cola Company(c). Ryktene om at de kunne fly oppstod sannsynligvis blant flyvekuene selv, og har først i nyere tid kommet mennesket for øre.

Det har trolig eksistert myter om flyvekuene i all evighet, men de tidligste kjente observasjoner av flyvekuer er fra huleskisserBorneo, ca. 30'000 ( over 9000 ) år f.kr. Noen få år etter (29'995 f.kr.) dukket de første norrøne gudene opp. Man regner med at de småsprø innfallene til vikingene, som å røve og voldta folk helt uten grunn, opprinnelig var grunnet halliser som vikingene tolket som gudelige budskap. Noen år etter (1347) ble det funnet spor av vikingsæd og flyvekubæsj, noe en eller annen mann med colaflaskebunn-briller og rart hår funnet ut at det betyr: Vietnamesiske flyvekuer har vært i Norge!

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!