Viking Fotballklubb

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Viking)
Hopp til: navigasjon, søk

«FOR FAEN VIS DOKKEN SKRIVE NO STYKT OM VIKING DRA T HELVETE VIKING E VERDENS BESTE LAG! vIKING FOR ALTI tERJE O eLISE ELSE VIKING <3 »

- Tilfeldig vandal på Ikkepedia som ikke har sans for humor om artikkelforfatterne

«Besta laget ever!! helt eni me deg terje Viking Rule å di så seie no aent kan faen meg dra t helvete, haha lilestrømd syr sine egne tangar ; S derfor du suge sån, Viking <3»

- Vandalen som ikke klarer å gjøra noe riktig om ... det er ikke godt å si

de er dårlige hilsen meg

Viking er så dårlig, og er et klart nedrykkslag, ingen liker viking, de kan bare pelle seg tilbake til obosligaen, der de hører hjemme. Ingen vil uansett høre den stygge dialekta uansett. Å så vidt uttale R'en og det jævelige tonefallet er ikke noe badre. At alle ord skal slutte på å er bare kødd!

«Viking Kåre: Dette er kåret som en av verdens beste lag og har vunnet 70% av kampene spillt...
Arne: Jeg trudde det var 80%, men uansett. jeg vil ikke inrømme det, men dette er faktisk det beste laget»

- Serievandalen slår tilbake

Viging(østlendingar e virkeligt dårligge te å herma itte siddisar) er et fotballag fra Stavangårrr som er kjent for lite fairplay og mindreverdighetskomplekser. Foooballklubben ble stiftet i 1899 etter at byens store sønn Trygve Wiese hadde laget en sang som het "Me e' Viging". Klubben ble raskt populær blant byens få innbyggere, og enkelte innbyggere valgte å tre ut av sitt daglige virke for å leve utelukkende som supportere av klubben. De tok tilnavnet "Beverly FunPub Fans", et navn ment til å hylle stedet hvor Trygve Wiese ble unnfanget. Fansen er blant de mest kjente grupperingene i Eliteserien pga sin heller labre orale støtte til laget. Klubbens høye beskytter er Mia Gundersen. Gjennom sine mange forestillinger og fotosessions har Mia samlet inn store summer til klubben. Dette har ført til at en har vært i stand til å kjøpe storheter som Peter Ijeh, Glatte Geir, Thomas Myhre og Ragnvald "Fuglereirffffgdthgtghfyhtyh" Soma.

2008 ble dessverre en skuffelse for byen og ikke minst klubbens supportere. En 6.plass og ingen Europacupspill i sesongen 2009 var en nedtur i forhold til trener Uwe "Der Uwe" Röslers ambisjoner. I et intervju med lokalavisen Beverly Tidende uttalte Rösler før sesongen 2008thtunmjyunjyunmtyntju at "der Club has great sjanser for å win the league. We are et ungt lag med mye fighting spirit, we can nå langt i this season.. ehm... die Alliertens innsats i Normandy er pieces av what we er..eh.. capable to"

Klubben ble førstesidestoff etter en vel gjennomført 1.omgang hjemme mot Vålerenga. I ren lykkerus la klubben ut forsvaret sitt på Finn.no i håp om å få penger til et enda bedre forsvar.

Etter et årig opphold med Kjell Jonevret, ble det ny trener, og klubben rykka ned til OBOS-ligaen i 2017...

Økonomisk opprydding[rediger]

Økonomiansvarlige, i sammarbeid med festsjefen, i Viking FK fant før helgen ut at de hadde brukt mer enn 900,- over budsjettet for innkjøp av ketchup til hjemmekampene. Og dette var på hver eneste hjemmekamp i 2011 sesongen. Følgene av dette ble alment kjent i går 19.okt 2011 da Henry Hinna ble bedt om å forlate den synkede skuta. Henry takket ja til "tilbudet" og gikk på timen. Tilbake ble sjefen sjøl tatt med buksene nede og aldri har vel Viking FK fått meir kritikk på en tirsdag noen gang, som kjent kommer det meste av kritikk på søndager eller mandager etter kamp.

Enden på visa er at Viking FK nå skal spare inn 10800,- som ble overskrevet budsjettet og ikke vaske drakter før 2012 treningene begynner. Ps vi suger Balle


Kilder[rediger]

  • Dagbaldet vet hva de skriver om [1]

Meritter[rediger]

  • 1999: Fikk innsatspokalen fra Stavanger Eldretrimforening
  • 2001: Klarte å vinne en kamp mot Austrått 2-1 knepent etter to keepertabber fra Austråttkeeperen
  • 2006: Fikk pris for mest bomkjøp i Tippeligaen
  • 2007: Fikk prisen for det dårligste laget i Norge.
  • 2008: NoFairplay prisen gikk til Viking for deres bekjempelse mot fairplay gjennom sutring i media.