Vitaminbjørn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Zeichen 101.png ADVARSEL! Zeichen 101.png
Uendelig2.jpg
Denne siden inneholder usannsynlig store tall!


Vitaminbjørner (latin firantimus languberkuderus) er et type kjæledyr som lever for det meste bak TV-er og den slags type ting. Er i slekt med store stue-elefanter.

Utseende[rediger]

Blått stort hode. Lang rosa hale, halvparten av den totale lengden som kan være fra 1 cm til 2,5 mil. Størrelsen på hodet er ca. like stort som en tennis-ball. Kroppen er formet som en fjernkontroll. Individer som er av den lange typen, underarten firantimus languberkuderfigytreus er formet som en lang banan, og er da altså fargen gul.

Leveområder[rediger]

Hovedbestanden finnes i Langtvekkistan og i Spyrodicausen hvor det også omtales som nasjonal-dyr. De liker å oppholde seg i hus, hytter og kan også treffes i skog hvis forholdene er gode.

Jakt og mat[rediger]

Den jakter ved å utslippe en giftig tåregass på de uslitelige små fluene som er på de indigolineske trærne i Spyrodicausen. Bestanden i Langtvekkistan har en annen måte: De skremmer fluene ved å si "Bø" slik at de besvimer og faller ned på bakken slik at de kan gomles ned med gelè og helst oreo(kake). Tomater er muligens livretten deres, det er ikke forsket helt ut enda, men det sies også at bildekk er en viktig del av menyen (forrett).

Bestand[rediger]

I følge den Spyrodicausiske viltnemnda er det mellom 13000000000 og 1700000000000005 millioner dyr. I gjennomsnitt får en voksen vitaminbjørn 20 til 100000000000000 tusen unger per år.

Annet[rediger]

Navnet vitaminbjørn er kommet på grunn av at den hater vitaminer og ligner ikke på en bjørn. Altså; den er helt annerledes enn det navnet sier. Derfor har den fått det navnet.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.