Volkswagen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

En tidlig versjon av Volkswagen, Stephen Hawking Deluxe Edition (SHDE)Volkswagen var en av Adolf Hitlers mer moderate ideer.

Denne første i en lang rekke med godbiler "Bobla", en gravid blekkplate med dårligere veiholdning enn en overlesset trillebåre, og det geniale varmeapparatet med trinnløs regulering mellom kaldt og drittkaldt. Satt du en tung svigermor i baksetet uten å legge på batterilokket, tok setet fyr, noe som må sies å være bilens eneste fordel. Deformasjonssonene besto av store støvler, votter, lue og fullt askebeger. Mye av det samme som i siste utgave av Hitlers fremtidsvisjon Audi TT

Volkswagen har i nyere tid hatt en rekke problemer med diesel bilene sine. Deres store svindel med utslipp har endelig blitt oppdaget, og sannheten har kommet ut. Volkswagen slapp ut ca. 420 000 partikler skadelig eksos. Dette er 69% mer enn vanlige biler som Volvo 240. Disse partiklene kommer av at Volkswagen har begynt å bruke hasjrøykere fra Jamaica til å skru sammen motoren, og når de gjør dette blir så mye røyk samlet i motoren, og dette blir skutt ut etterhvert under bilens levetid.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.