Vollen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Vollen er det beste stedet å bo. I mange år har denne lille bygda i utkanten av Asker blitt trakassert av nyrike innflyttere fra Uzbekistan. Tidligere var Vollen kjent som et sted der cannabisrøykende skippere og andre navere holdt til, men har i senere tid blitt til et sted preget av daglige bombetrussler rettet mot flere av deres mange skoler og ungdomsskoler. Vollen Ungdomsskole er i dag kjent som en av Vollens fremste turistattraksjoner, hvor folk kommer fra fjern og nær for å se på de tilbakestående klasse- og byggsnavnene som Bringebærhuset, Ishuset, Sommerhuset, Maudsalen og ikke minst Smia. Smia er da Vollens desidert mest populære attraksjon, siden det er her landets etterkom til de 0.1% rikeste holder til i hverdagen.


Geografi[rediger]

Vollen har i mange år vært preget av såkalt kystklima, noe som har resultert i at flere må ha startet med en nokså kontroversiell diett: å drikke langreist alkohol fra Borgen. Tidligere har mange ment at Vollens nærhet til Atlanterhavet har hatt en finger med i spillet angående terrorismen som nylig fant sted, men det har senere blitt avkreftet siden Vollen Marina har åpnet en pizzasjappe, altså et symbol på middelhavet og dermed også vestens suverenitet.


Kjente Personer[rediger]

Noen kjente folk fra Vollen er mannen som ser ut som supermario, er god i håndbak og vokter vollenhallen mot kommunister, flere Bolere, og Erna Solberg (hun vokste opp i kjelleren til den lokale bergenseren, derfor utviklet hun ikke den typiske Vollen-uttalen). Senere har også store deler av 06-kullet blitt kjente gjennom nettsider som Instagram og Musikaly.


Matematisk forklaring[rediger]

V*O^2/sqrt(l^4)=1