Volvo

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Volvo

Volvo er et bilmerke eid av kinesiske Geely, som er mye brukt paa landet , spesielt i Hedmark.

Volvo er per idag erklært verdens mest harry bilmerke. Ingen bilmerker har til noen tidspunkt klart å overvunnet melkekartongdesignet, styggheten eller de forferdelige kjoereegenskapene til Volvo. Dette blir sett på som en konkuransedyktig og harry bil, der du får mye aere hos gutta paa loven.

Opprinnelig skrevet av en Volvo-entusiast, men virkelighets-korrigert av han som intervjuet denne Volvo-mannen.

Volvo som er et bilmerke fra Sverige. Dett er et ettertrakta å godt bilmerke!! ...Sier han idet han presser cola flasksa i baklomma å bretter volvo capsen oppover panna. - Og slik har det alltid vært, legger han til.

det som sagt barre de gammle Volvo bilene som dugger de nye Volvoenne er jo heilt anledes med mer japsestål, og mindere Svenskt harry preg. - Sier en som vil være anonym, idet han tar av seg Volvo-capen og spytter snusen i henda å bruker det som brylkrem.

de gammle Volvoene er jo kjent for sitt spessiele preg av at de er ganske så firkante å se på men ganske rund aa kjøre. Du kan også enkelt drifte med Volvo, fordi det er som oftest er bakhjulstrekk på disse Volvoene. Og med mer enn nok gamp under panseret orginalt er det ikke noe problemet og få bilen lagt brei i svingene! - Fortsetter han idet han setter treskoa oppå panseret å peker ned på rustflekkene som befinner seg under frontfangeren. Jeg spør om hvorfor han viser meg den stygge falmede lakken. -ånæi. Je menne itte laken!!!! Je pekker på intercolern som sitt i frontfangern!!! uten den haddde je hatt 19 hester minndre pga varmetap!!! å når det er sagt så er itte Volvo som og kjør en gamel BMW som er mer på verkste en veien, og alri komer seg fra A til B enngang.! -Han smiler og kaster treskoa inn gjennom bakruta (som forøvrig ikke har rute da den ofte er en av mange mangler på disse Volvoene) og setter seg inn i potetkassa/metallboksen.

så viss du skar ha en troffast maskjin som er til alsidig bruk og som tar deg fremm i verden selv med tale og skrivevansker så skjøper du Volvo. å du må ikke finne på og kjøpe noe slikt som BMW da du kommer til og bli dyp skufet over BMW'EN fordi den ike når halvveis opp til kjørekomforten du finer i Volvo.!!!

Jeg konfronterer han med at det da er litt rart at BMW har vunnet alle anmeldelser over volvo som konkurrent, men da klinker han treskoa sammen og knipser på wounderbaume å sier: slekk hatte BMW!!!!!!!

..Dette ville han tydeligvis ikke diskutere. så til ale dere som kjører BMW (som vi Volvo-elskere hater), pass på så dere ikke blir fullstendig overkjørt når traktoren komer imot deg på veien. Gjør det enkelt og heller bare vik unna når du ser det komer en eldre Volvo som passerer deg sidelengs langs landeveien. Nyter ikke og kjøre rundt å levere kebab når landbruks-maskiner skal frem! Avslutter han og harker opp litt snus fra magesekken å spytter den rett i frontruta. Snus-snørra renner sakte nedover ruta og han legger til: -Nei faen au... Det var sju-førttin, som itte hadde frontruta..