Volvo 740

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Volvo 740 er en firkantet bil i kjent firkantet Volvo stil, med kjent svensk design. Den ble levert med motorer som drikker bensin levende!! Volvo 740 er storebroren til 240 fordi den liker bensin. Volvo 740 finner man ofte hos vrakhandlere for en fornuftig pris. 740 kan skaffes med både tomat og manuelt gir. Det er en av de ultimate råner bilene og er god til å driftes med på vinteren.

Sota ruter er ofte en fordel og basser i bagasjerommet så hele bilen blir ristet i stykker før den drikker opp bensinen. EN annen fordel med bassene er at den rister ut det siste vettet den som kjører bilen har i skallen (hvis det er mer igjen). Det anbefales også og kutte bilen på midten fordi da kan den kjøres på mopedlappen. Da er det sikkert lurt å kjøre med den delen motoren er i fordi da blir den tyngre når den skal rulle nedover.

VIKTIG!![rediger]

Dette er en skikkelig råner 740. Den har svær spoiler, senket skikkelig, sota ruter og en fet decal som sier "Lada til frokost". Man må ikke glemme de syke felgene og merket som sier Volvo Rånern!

Det er viktig og holde en gjennomsnittsfart på rundt 200,987654321123456789km/t hvis man vil være den ultimate råner. en annen ting som man ikke må glemme er å kjøre forbi så mange andre biler som mulig, spesielt BMW, Lada og Mercer, hvis mulig. Bilen må nesten gnisse bakken for ellers vil den begynne å fly, fordi den er firkantet. Et tips er å installere en bensintank på en henger så man har litt ekstra å gå på. Noen 740 eiere velger å ta ut rutene fordi da blir det mindre luftmotstand (dette er litt dumt med tanke på at skal være sota).

Lada[rediger]

Som de fleste vet liker ikke Volvoer ladaer da volvoer kjører forbi ladaer blir det en radioaktiv sone som gjør at de to nærmeste hjulene på ladaen detter av, dette er en av grunnene til at mange VOlvoer kræsjer. Grunnen til dette er alt tungmetallet som er magnetisk og tiltrekker seg rustne hjul/felger.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!