Wikibooks

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sannheten om wikibooks[rediger]

Det du kanskje ikke visste om wikipedia, er at samtlige administratorer i alle lands wikipediaer, inkl spynors wikipedia, er med i "Circle of Gambling"- et hemmelig broderskap som bare wiki-adminsitratorene og de som leser denne siden har kjennskap til. Og her kommer wikibooks inn. Om du trodde det dreide seg om bøker, tro om igjen. Wikibooks er et kamuflert bookingselskap som bedriver høyst ulovlig gambling og knark-distribusjon, med toppsjefen Jumbo Whales selv i spissen.

Wikibooks oprettelse[rediger]

Etter at wikipedia hadde blitt tørr bak ørene (og tørr i de fleste former) fant administratorene ut at de bak den grav alvorlige fasaden, skulle skaffe seg litt ulovlig spenning ved å starte en gambling-ring. Dette skjedde akkurat 5 mnd, 4 dager og 32 minutter etter at Jumbo Whales startet verdens største villednings-operasjon noensinne, altså wikipedia. De valgte navnet Wikibooks både fordi det hadde deler av "bookmaker" i seg og fordi det så uskyldig ut.

Wikibooks utbredelse[rediger]

Det tok ikke lang tid før alle verdens admins var en del av sosieteten, man kan følge utviklingen kronologisk ved å se når de ulike wikibooks ble opprettet.

Hva driver de med på wikibooks?[rediger]

De møtes hver blåmandag i et hemmelig underjordisk bunkersanlegg fra 2.verdenskrig i de tyske alpene. Der gambler de, slåss og tømmer lageret av brandy-flasker fra krigslageret. De spiller på skilpadder (litt vanskelig med hesteløp i bunkersen) vedder om alt mulig og spiller ulovlige kortspill. I tillegg trener de knivkasting med levende blinker når de taper. Så når en administrator "slutter" på wikipedia, ble han i realiteten satt ut av spill (bokstavelig talt) i bunkersanlegget til "circle of gambling", og Jumbo Whales hacker seg inn på vedkommendes konto og sier han slutter i protest over alle kålhuene på den wikien.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!