Wikipedianer

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikipedianer er et menneske som tilhører folkegruppen Wikipedianerne. En helt feil betegnelse på Wikipedianerne er at de er bidragsytere til siden Wikipedia, når det faktum at Wikipedianerne er en indianerstamme fra Peru. En Wikipedianer er den eneste sorten menneske som kan lure Lars Monsen, Julenissen og MacGyver.

Et folk på vandring[rediger]

Wikipedianerne kom til Europa i1930. Da var allerede Brasil,Larsiania og til dels USA overtatt av dette folket. En Wikipedianer er kjent for å formere seg som kaniner. Det er helt vanlig at de får en 20-30 barn i løpet av livet. Folket var nødt til å vandre, og de er på leting etter det gale landet Wikpediana. Siden lande ikke er funnet holder folket på å invadere andre land i verden. I Asia har ikke folket klart å erobre land. De er et folk som har en god retorikk, noe som har vist seg å være nyttig i å kunne ta over stadig flere land. I Russland har det utviklet seg en egen fobi mot Wikipedianerne.

Wikipediania[rediger]

Wikipediania er Wikpeianernes land. Om dette landet finnes eller om det bare er et sagn vites ikke. Det vi vet er at Wikpedianernes første profet talte om dette landet for mage tusen år siden. Dette blir av Wikipedianerne tolket som om at de kan erobre verden. Noe som de til dels har gjort. Erobringen går fram ved at en halv million Wikipedianere flytter inn i ett eller snnet land i verden. Her oppretter de sitt eget språk og kultur, og derfor isolerer de seg fra andre folkeslag. I følge legenden er Wikipediania et land som flyter over med sjokolade og brus. Både Lars Monsen, MacGyver, eller Jesus har prøvd å oppspore landet uten at det førte til resultater. Det som vitenskapen sier er at Wikipediania ikke finnes. Dessverre tror ikke Wikipedianerne på denne konklusjonen. De tror at landet bare åpner seg for Wikipedianerne.

Wikipediansk[rediger]

Wikipediansk er et eget språk. Det er verdens raskest voksende språk og bir talt over hele verden. Det finnes ikke et land som ikke har dette språket, da Wikipedianerne bor over hele kloden. Wikipediansk bli også bruk av nettstedet Wikipedia. Å kunne forstå Wikipediansk er vanskelig siden språket er en blanding av japansk og spansk. Språkforskere tror at wikipediansk er et av verdens eldste språk. Ordet wikipediansk betyr Vår Herres tale. Det er stor uenighet mellom jødene og wikipedianerne om dette.

Som Guds utvalgte folk[rediger]

En wikipedianer ser på seg selv som Guds utvalgte folk. Dette har opp gjennom historien ført til at wikipedianerne og jødene er bitre fiender. De har hatt flere kriger der de nesten har utryddet hverandre. I Israel er det forbudt å være wikipedianer, og siden wikipedianerne ikke har sitt eget lan, så har de derfor ikke noe gjensidig forbud. Som Guds utvalgte folk, ser wikipedianerne på seg som hellige. Alt de gjør er i følge loven hellig. Alle wikipedianere må holde hviledagen hellig. Profetene deres sier at Gud straffer dem som ikke overholder sloven hardt. Derfor finnes det blant wikipeianerne en evig frykt for Straffens marker.