Willy's Jeep

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Opphavet til den legendariske Willy

Fenomenet «Willy's Jeep» er opphavet til administratorene på engelsk Wikipedias største hodepine noensinne. Det begynte som intern humor under krigen, (den interne humoren finnes det dog ikke mye kjennskap om) da en amerikansk offiser ved navn Willy ville ha et bedre kjøretøy på strendene i Normandie, under barkebilleinvasjonen. En jeep ble laget etter hans spesifikasjoner og fikk dermed navnet Willy's Jeep.

Hva som skjedde i jeepen[rediger]

Det er det faktsik ingen nålevende personer som vet lenger, men det skjedde hvertfall noe etter en feiring(hvor lageret av uåpnede vinflasker sank) av en seier med å ha inntatt et lite kystfort, som ble opphavet til intern humor angående sjåføren av jeepen. Man kan anta at det ble foretatt noen morsomheter i bilen. Vi snakker da ikke om slike morsomheter som mann og dame i akterenden. Men guttestreker av et slag.

Hvorfor skrive om dette i det hele tatt[rediger]

Fordi det som skjedde skjedde i en suveren bil, som tar seg fram over alt og ser kul ut, og som indiana beinsson i donald-pocket fortsatt kjører rundt i. Dessuten ble offiseren kalt Willy on Wheels, bokstavelig talt, og dermed var grunnlaget for videre morsomheter lagt.

Konsekvensene av bilproduksjonen[rediger]

En eller mange vandaler på engelsk wikipedia, begynner 2 generasjoner senere å kalle seg for willy on wheels han også, og sørger for at en lang rekke artikler triller ivei. Dette sprer seg raskt til alle verdens wikier.

Han kan dog vente seg en militær reprimande fra offiserens gjenferd som fikk sitt gode navn og rykte tilsprayet av vandaler på et nettleksikon.