Windows 2010

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Eureka!»

- Adam Sandler i 2010

«Jeg ser... Mer hår til Bush...»

- Spåkone Rita Råne-McFlezh van der Spitzhackeln aus das Auta von Barentskringle de Gålledrux-Jackson om Windows 2010 mens hun ser inn i krystallkulen sin

Windows 2010

Windows 2010 er et spesielt vindu som i følge en merkelig bok ble oppfunnet av den geniale oppfinneren Adam Sandler i år 2010.

Vinduet har en veldig spesiell egenskap som skiller den ut fra andre vinduer: Man kan se framtiden gjennom det. Det sies i følge boken som er nevnt ovenfor at Adam Sandler fikk ideen til vinduet da han så at han lagde det gjennom vinduet. Men hvordan kan han ha sett seg selv gjennom det når han fikk ideen til å lage det av å se gjennom det når det ikke kan ha blitt laget før han så gjennom det? Men han kan ikke ha sett gjennom det med mindre han lagde det før, og det kan han jo ikke ha gjort, for han så jo inn i framtiden... ?!?! Jeg er forvirret.

Andre mindre forvirrede framtidsforskere/historikere, mener at Adam Sandler fikk ideen etter et How I Met Your Mother-maraton, der han irriterte seg sånn over at Ted ikke kunne komme til poenget der han satt i framtiden og fortalte hele fortiden til de to sønnene sine (den ene har lengre hår enn den andre, men de er begge gutter, stol på meg) og over at serieskaperne aldri kunne avslutte serien. Han skapte derfor vinduet sitt for å kunne se hvem moren til Ted var, uten å innse at det ikke var Teds mor det hele handlet om.


Utseende[rediger]

Som man kan se på bildet ovenfor, er vinduet hvitt. Målene er 1,32 meter x 0,54 meter. Glassene er gjennomsiktige, og vil alltid være det. Hvis ikke er det ikke et vindu. Mang en skoleelev har brukt sløydtimene sine på å prøve å kopiere oppfinnelsen basert på Sandlers tegninger, men sprossene blir alltid skjeve.


Bruk[rediger]

Vinduet brukes til å se inn i framtiden. For å gjøre det må man ta 5 9V batterier og sette dem inn i siden på vinduet. Så banker man lett på sprossene mens man sier de magiske ordene: "Abra Kadabra Alakazam" (som for øvrig er tre pokémoner (Ikke det at det skulle bry noen som helst)). Deretter må man banke på sprossene igjen, en gang for hvert år man vil fram i tid. Man er ikke helt sikker på hvordan vinduet så lar deg se inn i framtiden, men uansett åpnes en liten luke idet du banker på sprossene, hvor det lagres sopp. Soppen har kanskje noe med funksjonen å gjøre, men det vites ikke sikkert.

Historie[rediger]

Siden vinduet ikke blir oppfunnet før i 2010, har det ingen historie. Men verdens fremste spåkoner, allvitere, AP-politikere og groupier, har forutsett at vinduet vil løse følgende problemer:

Det kan også hende at disse tingene løser seg selv før vinduets oppfinnelse.

Nå har det seg slik at dette kapittelet ble skrevet før 2010, mens det nå er etter 2010, slik naturens gang nå engang er. Likevel vet man ikke noe mer om vinduets historie enn at det ble skapt og brukt til å se Adam Sandler uten hår i 2023.