Winston Churchill

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Winston Churchill forbereder seg til en tale i parlamentet

«Han tjukke med sigaren?»

- Josef Stalin om Churchill

«Han drikker champagne av flasker på 453 komma seks kubikkcentimeter. Han er akkurat som de barn jeg studerer, for de drikker også av babyflasker»

- Hans Aspberger om Winston Churchill

Winston Churchill er kjent som en av verdens største sigarmisbrukere. Han ble født i en anstendig sigarfamilie i 1820, og hele hans liv brukte han på å overbevise engelskmenn om at "sigar er livet!". Sir Winston ble tildelt utmerkelsen «Den største Britiske misbruker av Alkohol Noensinne» i en avstemming utført av skotske whisky-produsenter i 2002. Han er i tillegg vel kjent for sine sitater, hvor noen bare er tildelt ham - han var tross alt opptatt med å drikke whisky og røke sigar, så han hadde ikke tid til å finne på dem.

Innhold

[rediger] Fødsel og tidlig liv

Den Russiske moren til Churchill, som tilslutt tente på sin mann

Winston Churchill ble (som sagt) født i en koselig liten sigarby på vestkysten av England, i en anstendig og riktig fin sigarfamilie i 1766. Hans far var en forfyllet, riktig godhjertet og sigarelskende politikerspire ved navn Randolph, og hans mor var en russisk prostituert fra den lille byen Pnojtroff ved navn Vera. Det var i den lille lokale dagligvarehandelen at hun oppdaget sin store kjærlighet, og hun måte bare ha ham. Hun tok han med hjem og suttet på ham (*kremt*) hele natten. Deretter dro de på kjærestetur til England, og det var der at Winston Churchill ble født, i en stall... Hitler hørte om dette nye barnet, og beordret at alle førstefødte skulle drepes. Men Vera gjemte lille Winston inne den store kloke boken (kjent fra The Julekalender), og det var der at lille Winston fanget opp alle de "kloke" tingene som han så ofte er sitert på senere. Og mens familien satt i stallen og hørte på reage mens de drakk Whiskey, fikk de besøk av tre vise, cubanske sigarkjøpmenn. De hadde med seg sigarer til det lille barnet. (!)

Da Winston var 14 år, ble han ikke fjortis, men alkis.

I England etablerte moren hans seg som luksusprostituert i den lille sigarbyen "Little Cigar Town", og tjente veldig mye på dette. Så, etter noen år, bygde familien seg et stort og fint sigarslott. Der bygningsmaterialet besto utelukkende av sigarer og konjakkflasker. Da Winston Churchill var 18 år, hadde moren og faren hans kranglet i et sett i nesten 500 år (joda...). Og det hele endte med at moren hans tente fyr på faren. "Det var f*** meg den beste sigaren jeg har røket på mange år!" Sa hun i følge Winstons dagbok. Dette gjorde Winston så deprimert at han meldte seg frivillig til kavaleriet og reiste til India, der spilte han polo (en slags krokket med hest) til han ramlet av hesten i fylla og slo skulderen ut av ledd. Siden han ikke kunne spille polo lenger reiste han isteden til Egypt der han ble med på en liten krig for å erobre Sudan og jage vekk folket der. Etter dette ble han så populær at engelskmennene gjorde ham til marineminister, dette varte helt til første verdenskrig da han i tung wiskyrus prøvde å erobre Holland, da ble han sendt på avrusing isteden. Etter at hans gamle fiende Hitler begynte å lage spetakkel i europa ble Winston statsminister. Men Winstons virke som statsminister var bare kortvarig, og etter ham tok Jens Stoltenberg over.

[rediger] Sigarfabrikken Chigar

I 1930 startet Winston i samarbeid med en annen sigarelsker ved navn Bill Clinton en sigarfabrikk ved navn Chigar. Der ansatte han mange flittige arbeidere, blant annet:

Fabrikken gikk strålende helt til en dag hvor Sir Churchill og herr Hitler kom i krangel. Det viste seg at Churchill hadde tulleringt til Adolf mange ganger i løpet av 1930-årene. Det hele endte med at de kom i krig med hverandre, og Hitler sendte mange sigarstridsvogner på Churchill, for å ødelegge telefonlinjene i England slik at han sluttet med tulletelefonene. Heldigvis for Churchill hadde han en lam venn med navn Roosevelt og en snill mann fra øst, Josef Stalin. De ble aldri godvenner med Hitler etter dette.

Det hele endte med at Hitler døde som følge av sigarmisbruk. Han ble ikke dypt savnet.

[rediger] Etter sigarkrigen

"I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly." uttalt rett etter å ha smakt på Noras eplecider

Etter den krigen var Churchill trett, og begynte å jobbe på Nora syltetøyfabrikk isteden. Her hadde han stor suksess med sitt bringebærsyltetøy. Men som følge av all snikspisinga, gikk Winston opp 100 kilo i vekt, og måtte slutte i jobben.
[rediger] Død

Winston Churchill døde i 1965, men er senere observert i flere pokerlag "all over the place".

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk