Yoga

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Yoga ble oppfunnet i India for veldig mange år siden (så mange at ingen bryr seg). Personer som trener yoga tror at de er spirituelle og at det vil hjelpe dem på vei til et bedre liv (snakk om naive folk). Yoga er nå også utbredt i andre verdensdeler. I Polen blir yoga ansett som en trussel fordi at det har så mye å gjøre med religionen hinduisme at katolikkene er redde for at menneskene skal finne ut at det fnnes noe sånt som hinduisme og at det er teit å være katolikk.

Yoga kan enklest oppnås ved å begå et fall, helst der kroppsdeler skal stå i unormale posisjoner, kroppen strukket unormalt langt eller pakket smertefullt sammen --- og bli sånn! Sånn, kom igjen og prøv, fall ned en skråning, og la hodet stikke ut mellom bena med en arm tvinnet rundt hofta, du vil være den flotteste yogisten i hele byen!

Påstander om yoga[rediger]

Mange påstår at det finnes mange forskjellige typer yoga, men det finnes bare to: yoga som får deg til å sovne og yoga som gjør så vondt at du ikke trenger å gå på jobb de neste tre dagene. Så begge typene yoga er utmerket trening for deg som jobber på et kontor.

Mange påstår også at yoga er noe som ble funnet opp av gutter og menn for at de kunne få damer til å bøye seg dypt ned med rumpa opp i været mens de tror at de blir sunnere av det. (Slapp av de blir det, men der kommer det positivt til gutter igjen. Damer blir mykere og mer fleksible som betyr en ting: bedre i senga, eller hvor enn du vil utleve dine fantasier.)

Høyre-velgere mener også at yoga bare er et av regjeringens påfunn for å få folk til å kjøpe mindre yoghurt.