Zac Efron

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Sa De safran? Det er uheldig dyrt for tiden»

- Tunghørt (antakelig eldre person) om Zac Efron

«Samma åssen han ser ut... Drep han og gi han til meg»

- Arthas Menethil om Zac Efron

«Pen mann. Veldig pen mann.»

- Lars Sponheim om Zac Efron.

Zac Efron ble født i 1823 som en kjønnsløs person som er veldig glad i å gjøre ting han egentlig ikke er så veldig flink til. Foreldrene hans, Pelle og ei ukjent tyskertøs kastet Zac i kompostbingen til naboen og flyttet fra landet. Han ble oppdratt av en naboen frem til han fylte 8 år, før han ble sendt ut i verden for å finne arbeid.

Han påstår at han er tremeningen til Chuck Norris, men Chuck har selv benektet dette. Zac, eller Molly som han heller liker å kalle seg, er verdenskjent stylist og jobber i sminkeavdelingen til NRK. Zac er sterkt forelsket i Lars Monsen, og prøver stadig å ta han på brystene. Lars har gjentatte ganger bedt om besøksforbud, men dette har aldri blitt godkjent fordi Zac Efron har klamydia. Zac ble i 1932 tilbudt jobb som tømmerhogger i utkanten av Utah, men han måtte pent takke nei fordi han var med barn (les: gravid). I 1965 fødte Zac trillinger; Møkk, Brun og Høna. Han etterlot disse tre nurkene på trappen til Lars Monsen i håp om at han ville bli forelsket i ham - noe som endte med at Lars Monsen spiste barna til frokost sammen med et par speilegg, litt bark og to skiver grovt brød med maur på.

Karriere[rediger]

Zac Efron, eller Molly, i sitt rette element
Zac Efron's far, Pelle.

Zac Efrons store gjennombrudd oppstod i 1992 i storfilmen "Men så lenge dusjen renner, er vi venner" der han spilte mot Henrik Ibsen og Mia Gundersen. Filmen vant 73 Oscarstauetter.

Dessverre falt karrieren raskt ned etter å ha spilt inn filmen High School Musical regissert av Tore Ryen, fordi den floppet totalt. Etter karrierefallet begynte Zac Efron i NRK som sminkør for Dan Børge Akerø - en jobb han i dag fremdeles har.

Ting Efron er kjent for[rediger]

- Å synge nasjonalsangen med kanel i øret og nesen.

- Å ha reddet Mette-Marit fra å drukne

- Reddet verden.

- Inspirere små barn til å ta selvmord ved å vise HSM 1,2,og 3.

- Strippet foran en ufrivillig Lars Monsen.

-Å gjøre rubiks kube

-Drept John Lennon

Stilen til Efron[rediger]

Zac Efron er sterkt påvirket av Barbara Streisand. Derfor har han ofte samme looken som henne. Han liker stramme klær som tvinger flesket ned i sokkene, og lyseblå fargede linser. Han bruker en D&C veske som han har den lille hunden sin ved navn Pupp i.


Sminke Zac Efron bruker hver dag[rediger]

6 lag med foundation på nesa og haka og litt rundt nesa. Mascara (MaxFactor False Lash effect, som han har blitt anbefalt av Jan Thomas.) Og litt rosa pudder, bare for å vise at han rødmer hver gang han tar på brystene til Lars Monsen.