Zac Efron

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Sa De safran? Det er uheldig dyrt for tiden»

- Tunghørt (antakelig eldre person) om Zac Efron

«Samma åssen han ser ut... Drep han og gi han til meg»

- Arthas Menethil om Zac Efron

«Pen mann. Veldig pen mann.»

- Lars Sponheim om Zac Efron.

Zac Efron ble født i 1823 som en kjønnsløs person som er veldig glad i å gjøre ting han egentlig ikke er så veldig flink til. Foreldrene hans, Pelle og ei ukjent tyskertøs kastet Zac i kompostbingen til naboen og flyttet fra landet. Han ble oppdratt av en naboen frem til han fylte 8 år, før han ble sendt ut i verden for å finne arbeid.

Han påstår at han er tremeningen til Chuck Norris, men Chuck har selv benektet dette. Zac, eller Molly som han heller liker å kalle seg, er verdenskjent stylist og jobber i sminkeavdelingen til NRK. Zac er sterkt forelsket i Lars Monsen, og prøver stadig å ta han på brystene. Lars har gjentatte ganger bedt om besøksforbud, men dette har aldri blitt godkjent fordi Zac Efron har klamydia. Zac ble i 1932 tilbudt jobb som tømmerhogger i utkanten av Utah, men han måtte pent takke nei fordi han var med barn (les: gravid). I 1965 fødte Zac trillinger; Møkk, Brun og Høna. Han etterlot disse tre nurkene på trappen til Lars Monsen i håp om at han ville bli forelsket i ham - noe som endte med at Lars Monsen spiste barna til frokost sammen med et par speilegg, litt bark og to skiver grovt brød med maur på.

Karriere[rediger]

Zac Efron, eller Molly, i sitt rette element
Zac Efron's far, Pelle.

Zac Efrons store gjennombrudd oppstod i 1992 i storfilmen "Men så lenge dusjen renner, er vi venner" der han spilte mot Henrik Ibsen og Mia Gundersen. Filmen vant 73 Oscarstauetter.

Dessverre falt karrieren raskt ned etter å ha spilt inn filmen High School Musical regissert av Tore Ryen, fordi den floppet totalt. Etter karrierefallet begynte Zac Efron i NRK som sminkør for Dan Børge Akerø - en jobb han i dag fremdeles har.

Ting Efron er kjent for[rediger]

- Å synge nasjonalsangen med kanel i øret og nesen.

- Å ha reddet Mette-Marit fra å drukne

- Reddet verden.

- Inspirere små barn til å ta selvmord ved å vise HSM 1,2,og 3.

- Strippet foran en ufrivillig Lars Monsen.

-Å gjøre rubiks kube

-Drept John Lennon

Stilen til Efron[rediger]

Zac Efron er sterkt påvirket av Barbara Streisand. Derfor har han ofte samme looken som henne. Han liker stramme klær som tvinger flesket ned i sokkene, og lyseblå fargede linser. Han bruker en D&C veske som han har den lille hunden sin ved navn Pupp i.


Sminke Zac Efron bruker hver dag[rediger]

6 lag med foundation på nesa og haka og litt rundt nesa. Mascara (MaxFactor False Lash effect, som han har blitt anbefalt av Jan Thomas.) Og litt rosa pudder, bare for å vise at han rødmer hver gang han tar på brystene til Lars Monsen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.