Sebra

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Zebra)
Hopp til: navigasjon, søk

Sebra er en hest som er laget av sukkerspinnog kum som er farget som ei strek-kode, den holder til på savannene i Afrika. De er der for å gjemme seg for kryp-skytterne, som prøver å stjele dem unike stripene som dem har på kroppen. Krypskytterne liker nemlig kropps-maling, og derfor må sebraene passe seg veldig for jegere. Ordet sebra kommer fra det latinske navnet drittunge


Visst dem er så uheldig å blir fanget, så blir skinnet klippet opp i små biter som du kan finne på hva som helst slags vare på butikken. Noen sebraer har opplevd å blitt sendt til fengsel, da mange politi-tjeneste menn med dårlig syn tar dem for å være ekte kjeltringer. Dette skjer ofte om sebraen er i butikken at alarmen går da den reagerer på sebra-stripene på vei ut.

Det er heldigvis ikke alle Sebraer som blir skutt.Det finnes mange som er spesial trent til å ligge på tvers over veier for og kunne bringe mennesker letter og tryggere over veien. Det virker slik att du trykker på hentestolpen ved veien du skal krysse og ett pipende lokke signal vil starte straks kommer det en spesialtrent vei-krysser Sebra og stiler seg ved din side. Når pipingen stopper løfter den deg opp i sin munn og bærer deg over veien. Når du er trykt over vil den slippe deg ned gi den gjerne noen blader eller en gulerot hvis den har vært flink.

Sebraen er den opprinelige grunnen for global oppvarming. Med de kraftfulle natt og fulltids-laderpanelene på kroppen dems(stripene), lader de opp store promper som blir sluppet løs hvert år. Ingen vet det men sebraene har samlett seg under Hong Kong for og slippe ut en promp så stor at den vil sprenge hele byen, og skape sitt nye herredømmet.

Sebraer er fine og de er kule, EGntlig så ligner de på en panda på fargen og det er til å med noen som er rosa å lilla men de er ikke så veldig fine, En eller annen gang kommer sebraer til å dø ut fordi de ikke har noen venner og skyter alle sammen for ingenting så vi skyter dem tilbake.
Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!