Zevs

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Zevs var en slem liten gud som regjerte over alle mennesker for 2500-1800 år siden. I år 1800 ble han kastet ut av olympen etter at kristendommen hadde fått overtak, pluss et solid press fra Gus og Jesus(se Chris Ferguson).

Historie[rediger]

500f.kr. Zevs far dør og Zevs blir kongle(konge) over olympen. Han utnevner seg kvikt til guden over undertrykkelse, sex og utroskap. I løpet av to år gir han alle gudene nye roller som førte til at Sparta falt og Vikingene kunne voldta store deler av den Indianske befolkninger(fremdeles under filmatisering).

480f.kr. Zevs blir sendt ned til Hades for et opphold på 50år som brudd på Folkeloven. Den tilsier at ingen guder kan ha sex med mer en 2000 kvinner per år.

430f.kr Zevs returnerer til Olympen solbrud etter oppholdet i det varme helvete. Han får raskt draget på Athene og får et barn kalt Herkules. Herkules er kjent som fyren som gjorde noe viktig på en torsdag med et sverd, spyd og skjold for ikke veldig, veldig lenge siden, litt nord for Hellas, i et forsøk på å gjøre noe viktig med seg selv i et forsøk på å imponere Athene og Zevs på en balkong i Nord-Frankrike, langt fra der de egentlig var(dette har ingen mening). Han prøvde å bli en gud.

429f.kr Zevs gifter seg med Athene og balansen i undiverset oppstår. Zevs har fortsatt sex med kvinner men nå sammen med Athene. Zevs utvikler en ny sans for lesbiske jenter.

429f.kr- 0: Ingen ting skjer i det hele tatt...Bare det at Zevs mister 90% av de jordiske tilhengerne sine...

0 Chris Ferguson(Jesus) blir født.

23 Chris oppfinner tomat som grønnsaken.

24. Zevs blir sur.

200. Zevs blir surere og slår alle gudene, kristendommen kommer og Gud og Chris rotter seg sammen mot Zevs. Etter dette blir han kastet ut.

300. Zevs blir voldtatt av Chris og Gud (Gud er en sexy kvinne)

301. Zevs står opp fra døden og klikker mentalt!!!


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!