Forskjell mellom versjoner av «Telenor»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ingen forskjell)

Revisjonen fra 6. feb. 2011 kl. 01:10

Telenors offisielle logo etter at den noe småenerverende direktøren gjerne ville være avbildet på den.

Telenor er et ondt fiksjonelt selskap, drevet inndirekte av samemafiaen. Må ikke forveksles med søsterselskapet Telehor som styres av organisasjonen Hennes & Mauritz.

Grunnlegger

Telenor, også kalt sTjelenor, ble grunnlagt av vokalisten i Hitler-Jungen. En gang de var på turne så fikk han veldig lyst til å snakke med sin bror, Hitler, mens han var i Tyskland. Problemet var at Hitler var på ferie i Oslo så han kunne ikke nå han på hjemmetelefon. Derfor ringte han til Arve og fikk han til å lage en mobiltelefon. Dette gjorde Arve med glede ved hjelp av litt teip, en halvtom dorull, og et grisehjerte. Men ABBA-vokalisten syntes det var for lett at man bare skulle kunne ringe hverandre så enhkelt. Derfor fant han opp Telenor for å gjøre alt mye mer komplisert! Nå måtte man hele tiden ringe til Telenor hver gang det var noe galt med linja (ca 3 ganger om dagen). Dette er en funskjon vokalisten er veldig stolt over, og som alle Telenor-kunder får på frivillig tvang.

Markedsføring og strategi

Markedsføringstrategien til Telenor er basert på at all PR er god PR, det var derfor de meldte seg ut av NIX (Norwegian Internet Explorer) i håp om å få mer kunder. I etterkant fant de ut av at bevegelser som Boikott Telenor oppstod på grunn av dette.

Strategien til selskapet er enkel; sug mest mulig penger ut av dumme kunder. "30 000 i md. er det helt sikker én idiot som ønsker å betale for 512 kBs linje." er ett av utsagnene til Telenorsjefen.

Ordet Telenor kommer av Tele(frost i bakken) fordi landet vi bor i er kaldt og nor står ikke for norge som de fleste tror, men for " Norsk Overbelastet Ridesenter".

NYHET!!

Telenor lanserer nå snart en tjeneste som heter ISDN og som kan levere hastigheter vi før kun har drømt om.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.