Ørkenrotte

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ørkenrotte.jpg

Ørkenrotter

Ørkenrotter (Ørkenius rottius(Latinsk))( Ørkenharviikke Spynorsk )lever i ørkenen og spiser ørkensmørbrød(såkalte sandwich) Ørkensmørbrødene er laget av :

Osten er som regel gammelost som er marinert i piss og oyster saus. Sausen er opprinnelig fra Tyrkia og ble oppfunnet under første verdenskrig. Oppfinneren het Harald og bodde i Istanbul. Han fikk gode resultater på lakuapezzeifre,s universitetet for en armede kokker.abijae er kul

Sirkus tiden.

Han gikk i lære i to år, men han lærte seg mer på sirkus. Rettere sagt sirkus Baretuul som eides av MacGyver. Sirkuset hadde alt fra klovner med voldsomt behov for Julebrus ligth og Fox til dovendyr med SØVNPROBLEMER! Men da forskere begynte og forske litt på det fant de ut at de va......Okay det er ikke så viktig, tilbake til ørkenrotter. Ørkenrotter bor i norske ørkener som Haugesund og Bergen. De lager hi ved å spise seg inn i kebaber som småunger mister. De får 30000 barn i året jeg mener i minuttet og er meget uinteressante. Og husk at ørken rotter elsker saus og og drikker jævli mye tabb-xtra.

  • Ørkenrotter elsker å ha sex så de har det rundt hver dag. derfor sprer de seg jævlig fort.