Øystein Sunde

Fra Ikkepedia
Revisjon per 9. feb. 2021 kl. 17:36 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 62.97.213.209 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 84.48.239.85)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Han biter bak og driter foran!»

- Gandalf om Øystein Sunde

«Har jeg plagiert Øystein Sunde!?»

- Forvirret videregående elev om norskstilen sin

«I don't deserve to win the guitar awards, I know a mustache superman from Norway!»

- Chuck Norris

Øystein Sunde er en blid mann som ble født engang for lenge siden. Død? - Not yet, my pal! Oppfinner av kompasshøne og leder av opensource teamet "Meget i sløyd".

Tidlige år[rediger]

Han ble født i ei bøtte på Hadeland, og vokste opp på et hustak i Glomdalen. Hans far var flyoppretter, og hans mor var en dame. Han fikk sin første gitar som 3-åring, og sin siste som 4-åring. Han har pr.idag tapet på veggene hjemme.

Musikken[rediger]

Øystein Sunde er Norges største produsent av den lite kjente musikksjangeren BlackSpeedKøntri. Tekstene er ren ondskap og handler om mørke ting som sokker som forsvinner i oppvaskmaskinen, Super SS rally GT'er og Sivilt politi. Det sies at det er djevelen selv som driver Øystein når han står på scenen og sender ut det ene mørke gitarriffet etter det andre i rask rekkefølge, til tider med hjelp av felespill.

Øystein Sunde er også den eneste som har klart å inspirere Ole Bull, og det sies at all musikk er blitt svartere etter dette. Øystein Sunde laget også sangen om det Året det var så bratt. Også Året det var så flatt og Året det var så glatt var inspirert av Sunde. Han har saksøkt Ole Paus pga. at sangen til Paus; I en sofa fra IKEA er en plagiat av Oslo Maraton.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.