Forskjell mellom versjoner av «Billie Eilish»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Tilbakestilte endringer av 84.210.183.87 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 82.147.32.178)
Tagg: Tilbakestilling
m (Beskyttet «Billie Eilish»: Side med mange besøkende ([Redigering=Tillat kun autobekreftede brukere] (ubestemt) [Flytting=Tillat kun autobekreftede brukere] (ubestemt)))
 

Nåværende revisjon fra 25. feb. 2021 kl. 18:02

Billie Eilish i 1981

Billie Eilish (a.k.a Beillie Eyelash) er en 47 år gammel dame med stor respekt for frijazz. Hun er mest kjent for sin store appetitt for Oboy, og for å ha laget bråk.

Barndom

Billie Eilish ble født på Uranus i 1972 av et nusselig lamapar. Da hun var to år, flyttet familien fra Uranus til Molde, fordi de hadde hørt om den nydelige ananasbrusen som var der. I Molde hadde Billie en helt vanlig barndom (med masse ananasbrus) og hun fikk seg en lamakjæreste, men en uke seinere slo han opp fordi tennene hennes var sååååååååå gule etter ananasbrus, hun hadde også blitt feit. Billie hadde en dagbok der hun skrev om rompehull-fjellet på uranus.

I 1987 vant hun en konkurranse i å drikke mest Fanta på kortest mulig tid,hun spyttet alt ut men ingen så det. I premie fikk hun en binders. Hun byttet bindersen mot en Rubiks kube. Billie ble så glad i kuben at i 1990 kastet foreldrene henne ut av huset fordi de ikke orket lyden kuben lagde.

Voksenliv/Karriere

Billie Eilish klarte faktisk å finne seg et sted å bo. I 1991 vant hun VM i Rubiks kube via den nye metoden hun hadde funnet opp. I premie fikk hun 300 000 euro, som hun brukte til å kjøpe en gigantisk Rubiks kube som hun kunne bo i, i Bergen.I 1999 støtte hun tilfeldigvis på A1 ute på gata. De ga hun biletter til et sangaudition i USA. Billie dro til USA to uker senere. Hun vant auditionet og fikk platekontrakt med Universal Music.

Tre år senere kom debutplata hennes, Edderkopper er kult!. Plata nådde ikke Billboard, men ble en hit blant lamaene på Uranus. Den neste plata derimot, Vevet, ble en braksuksess verden over, og havnet på topp på Billboard. Den største hiten på albumet, "My Hairy Foot", er i dag populær blant lilla skilpadder.

I 2007 lanserte hun albumet Fastlåst, som ble skrevet som en hyllest til edderkoppen hun hadde som kjæledyr når hun var liten. Plata ble ikke like populær som den forrige, men den ble godt mottatt av kjernefansen hennes.

Etter en noe lunken mottakelse fra publikum av Søvnig i 2008, bestemte Billie seg for å bytte sjanger på musikken fra R&B til frijazz. Det viste seg å være en dårlig ide. I 2011, rett etter at Billie hadde sluppet Oskar Sylte, ble hun kidnappet av lamaer fra Uranus som ikke likte frijazz. Vitner forteller at lamaene kom i en UFO og at Billie prøvde å kaste Rubiks kuber på lamaene forgjeves. Den dag i dag er det ingen som vet hvor hun er.

Diskografi

  • Ochen eyes (2015)
  • Vevet (2005)
  • Fastlåst (2007)
  • Søvnig (2008)
  • Busslomma (2009)
  • Oskar Sylte (2011)Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.