Forskjell mellom versjoner av «Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Tilbakestilte endringer av 185.146.100.3 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
Tagg: Tilbakestilling
(→‎Sneglelakk: ny seksjon)
Linje 131: Linje 131:
   
 
:Dårlige vitser til side: Jeg mistenker også at det er et parodiband. På YouTube-videoen har noen lagt på masse distortion, noe som er en [https://www.youtube.com/watch?v=nAGkMyw2_78 meme (advarsel: høyt volum)], og som derfor samsvarer med mistanken vår om at det er en parodi. Jeg synes det beste er å flytte artikkelen til forfatterens navnerom, siden den er helt uskyldig, som du sier. {{Bruker:Lemenlemenlemen/sig2}} 4. okt. 2020 kl. 13:18 (UTC)
 
:Dårlige vitser til side: Jeg mistenker også at det er et parodiband. På YouTube-videoen har noen lagt på masse distortion, noe som er en [https://www.youtube.com/watch?v=nAGkMyw2_78 meme (advarsel: høyt volum)], og som derfor samsvarer med mistanken vår om at det er en parodi. Jeg synes det beste er å flytte artikkelen til forfatterens navnerom, siden den er helt uskyldig, som du sier. {{Bruker:Lemenlemenlemen/sig2}} 4. okt. 2020 kl. 13:18 (UTC)
  +
  +
== Sneglelakk ==
  +
  +
Jeg rotet noe med sneglelakksiden din. Prøvde å rette opp igjen,men du må sjekke at den er sånn som den skulle være. Beklager så mye. Rody45.

Revisjonen fra 15. nov. 2020 kl. 17:06

Tidligere diskusjoner:

Den hellige drikken ananasbrus.

Velkommen til min hellige diskusjonsside. Her kan du stille alle slags spørsmål du lurer på. Trykk på "Nytt emne"-knappen oppe for å skrive noe til meg. Når du er ferdig å skrive spørsmålet/beskjeden/hilsenen/whatever, signerer du med å skrive fire ~-er, altså ~~~~.


Regler
 1. Ikke rediger dine eller andres tidligere innlegg med mindre det dreier seg om skrivefeil o.l.
 2. Ikke mobb, mobbing er ganske simpelt ikke greit (eller morsomt)
 3. Ta gjerne med ananasbrus (bilde til høyre).
 4. Ikke bruk banneord. Jeg får nemlig vannkopper av det, og et lemen med vannkopper er ikke særlig pent.
 5. Nedlatende betegnelser om Queen er den korteste veien ut herfra.Byråkratrollen

Hei! Jeg vet at jeg burde ha sagt og gjort dette tidligere, men ...

Gratulerer med byråkratrollen på Psyklopedin! Takk for at du gjorde meg også til byråkrat. Jeg har gjengjeldt tjenesten - du er nå byråkrat på Ikkepedia også. 9E2 har jo vært borte siden september i fjor, og det er som du sier greit å ha to aktive byråkrater. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. jan. 2020 kl. 01:02 (UTC)

Oi, dette hadde jeg ikke forventet! Nå kan jeg endelig gi de andre adminsene sparken og bli diktator over Ikkepedia... Neida, jeg skal prøve å gjøre mitt beste. Jeg får feire med en flaske ananasbrus og gamle Donald-tegnefilmer fra 40-tallet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 25. jan. 2020 kl. 09:30 (UTC)

Agder RVA - reklame?

En bruker ved navn "Agder RVA" har nylig registrert seg og opprettet artikkelen Agder. Mesteparten av artikkelen handler om "Den Røde Vedums Arme", hvis nettsted lenkes til i artikkelen. Jeg forstår ikke helt hva de ønsker å oppnå med artikkelen og nettstedet. Jeg har vanskelig for å tro at f.eks "gjør Agder til en selvstendig nasjon" er seriøse forslag, men det er også for lite humor til at jeg føler at det er trygt å kalle Agder RVA en parodi. Min mistanke er at Tor og Joakim liker å dagdrømme om å være presidenter i Agder, og at de absurde delene bare ble slengt inn for moro skyld. Dagdrømme må de gjerne gjøre, men det er ikke spesielt interessant å lese om for alle oss andre. Skal jeg slette artikkelen og blokkere brukeren? Agder RVA er et ubetydelig emne (det er i beste fall en intern spøk), og det ser ut til at artikkelen og brukerkontoen ble opprettet utelukkende for å reklamere for www.agderrva.com. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. feb. 2020 kl. 22:53 (UTC)

Jeg tror det beste er å slette artikkelen og {{bb|Reklame}}-e brukeren. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 26. feb. 2020 kl. 08:07 (UTC)
Takk for svaret. Nå er det gjort. Jeg hadde litt motvilje mot å slette en relativt lang artikkel fra en ny bruker, men kjedelig reklame er jo noe vi ikke vil ha. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. feb. 2020 kl. 09:35 (UTC)

Du har en kul signatur

Hvordan ordner man en slik kul signatur? Vet ikke om dette er det rette stedet å spørre, så skriv meg gjerne i svarteboka og gi meg pryl om dette var galt av meg. -PandaEkspressen (diskusjon) 18. mar. 2020 kl. 10:27 (UTC)

Hei PandaEkspressen! Å få en "custom" signatur er litt komplisert, men det gjøres på følgende måte:
 1. Opprett en side der du skal lage/kode signaturen din (den kan f.eks. hete Bruker:PandaEkspressen/sig)
 2. På den siden skal du lage signaturen din. Ta gjerne en titt på koden til min signatur for å hjelpe deg på veien. På denne siden er det en fin oversikt over ulike farger du kan bruke (de fancy tallene og bokstavene bak et hashtag)
 3. Når du er ferdig med å kode signaturen din, skal du opprette en side til (f.eks. Bruker:PandaEkspressen/sign). Der skal du skrive inn {{Bruker:PandaEkspressen/sig}} (navnet på den forrige siden du opprettet)
 4. Gå til Innstillinger.
 5. Bla ned til Signatur. I det tomme feltet skriver du {{LIMINN:Bruker:PandaEkspressen/sign}}. Huk av på "Behandle signaturen som wikitekst"-boksen.
 6. Lagre innstillingene.

Dette gjør at du får en custom signatur når du signerer med det vanlige ~~~~. Kult, ikke sant? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 18. mar. 2020 kl. 14:01 (UTC)

Hei, tusen takk for hjelpen Lemen. Var ikke klar over at bare administratorer skal si velkommen, men takk for at du sier i fra! -- PandaEkspressen Diskusjon 19. mar. 2020 kl. 00:38 (UTC)

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (og så videre ...)

Takk for at du fjernet noe av vandalismen til "! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ヲ" på Spademanns leksikon. Brukeren har flere endringer som må tilbakestilles, men det er en god start. Jeg skulle gjerne ha blokkert vedkommende, men jeg er heller ikke administrator der. Det ser heldigvis ut til at denne vandalen har gitt seg ... jeg har vært med på noe liknende på Psyklopedin (før jeg ble admin) med en vandal som var mye mer aktiv. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 2. apr. 2020 kl. 09:12 (UTC)

Grunnstoffer og musikksjangre

Hei! Hyggelig at du synes grunnstoffprosjektet er kult, men hvis du heller vil skrive om musikksjangre, kan du opprette ditt eget Ikkeprosjekt om musikk (f.eks Ikkeprosjekt:Musikk). Når det er sagt, håper jeg du i det minste velger å skrive ferdig artikkelen om platina. Den ser fin ut så langt. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 10:42 (UTC)

Haha, jeg kunne opprette et helt Ikkeprosjekt om Queen hvis jeg ville! Ikkeprosjekt:Musikksjangre er i tankene, men jeg kommer nok ikke til å starte det med det første. Jeg vil heller at vi skal jobbe med Ikkeprosjekt:Grunnstoffer før jeg finner på noe annet tull ;) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 17. apr. 2020 kl. 11:15 (UTC)
Skjønner! Når/Hvis du skriver artikler om musikksjangre og Queen, leser jeg dem gjerne :) -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 12:01 (UTC)


--Ikkepedia100000000 med en ekstremt lang signatur på mange mange mange mange mange mange mange mange mange mange ord (diskusjon) 2. mai 2020 kl. 09:03 (UTC)

AudTist420

Hei. Synes du vi burde blokkere brukeren "AudTist420"? Det er et ordspill på "autist", og tallet 420 er ofte forbundet med hasj. Det finnes så vidt jeg vet ingen regler mot å kalle seg noe som "autist", men jeg synes det er upassende. Derimot synes jeg at å ha tallet 420 i et brukernavn burde være akseptabelt - det ser jo helt uskyldig ut for noen som ikke vet om assosiasjonen med hasj. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 11:56 (UTC)

Ja, jeg synes at vi skal blokkere brukeren. Jeg synes ikke at brukernavnet er akseptabelt med tanke på assosiasjonen med narkotika og at ordet "autist" ofte brukes i en nedlatende sammenheng. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 12:33 (UTC)
Jeg er enig i at "autist" er problematisk, men synes fortsatt at tallet 420 i seg selv er OK siden det er subtilt (jeg er enig i at noe av typen "W33dSmok3r420" bør blokkeres). Totalt sett går jeg med på å blokkere brukeren. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 14:17 (UTC)
Greit, da er vi enige om hva som skal gjøres. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 15:35 (UTC)
Har blokkert brukeren nå og oppdatert reglementet.
Forresten, "gratulerer" med din første angrepsartikkel. Jeg fikk min første etter at jeg slettet noe "politisk satire" som inneholdt minimalt med humor, og hovedsaklig eksisterte for å promotere Jordan Peterson og klage over politikere som forfatteren syntes var for venstrevridde. Det er der sitatet på brukersiden min kommer fra, i tilfelle du noen gang har lurt på det.
Den andre angrepsartikkelen (på Psyklopedin) ... vel ... det at tittelen var "Hypera är bög" sier vel det meste. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 18:03 (UTC)
Nå vil jeg si at jeg også tar navn med tallet 420 i litt på skjønn. Jeg kunne nok kanskje latt brukernavn som "FarrisElskeren420" passere, men "W33dSmok3r420" er jo åpenbart upassende. Når jeg er usikker på om et brukernavn er upassende eller ikke, spør jeg meg selv: "Ville dette vært et passende navn for en administrator?". Meget nyttig tommerfingerregel i mine øyne.
Angrepsartikler? Det kommer vel automatisk med jobben som administrator. Min første angrepsartikkel var så dårlig skrevet at jeg faktisk lo litt da den rullet inn på Siste Endringer. Jeg håper andre fremtidige angrepsartikler er like lite gjennomtenkte som den (Jeg driter i dem uansett). Forhåpentligvis er jeg fortsatt administrator her i 2080 og mottar artikler om at jeg egentlig er Satan i forkledning, mens jeg sitter i en bunkers og den demonbesatte Prinsesse Peach og soppehuene hennes herjer utenfor.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 20:30 (UTC)
Tommelfingerregelen "Ville dette vært et passende navn for en administrator?" er fin. Jeg har aldri tenkt på det på den måten før, men det virker lurt.
Angående tall og skjønn: Et annet tall det gjelder for er 69. "John69" burde være harmløst (det kan jo være noen som heter John og er født i 1969), men "FuktigBever69" må blokkeres. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 21:19 (UTC)

Maler av Ikkepedia1000

Hei. Jeg burde kanskje ha tatt opp dette før, men ...

Brukeren Ikkepedia1000 har opprettet en del maler som jeg anser som dårlig designet:

 • Mal:Falsk blokkeringsmal: Inneholder et altfor stort bilde, et unødvendig "Warning"-bilde og litt vel mange spørsmålstegn og utropstegn. Jeg prøvde å forminske det enorme bildet, men Ikkepedia1000 omgjorde denne endringen. Da jeg spurte hvorfor på diskusjonssiden, fikk jeg ikke noe svar.
 • Mal:!: Ser egentlig rotete ut og er litt vel høy. Tror også den kan føre til problemer på andre sider - sjekk "lenker hit".
 • Mal:Mario: Grei i forhold til resten av malene jeg har listet opp, men Mario-bildet kunne godt ha vært mindre med tanke på at malen ikke har spesielt mye tekst.
 • Mal:Mordergressklipper: Inneholdet et gigantisk bilde og et mye mindre bilde. Bildebruken virker rotete og lite gjennomtenkt.

Hva bør vi gjøre med disse? Skal vi forbedre designene og be Ikkepedia1000 la være å omgjøre endringene? På den ene siden er maldesign til en viss grad subjektivt, men på den andre siden er det jo irriterende om man leser en artikkel og en gigantisk mal tar opp mye mer plass enn den burde. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 14. jun. 2020 kl. 16:59 (UTC)

Jeg ville ha forbedret malene, ja. Maldesign er jo subjektivt, men jeg tror de aller fleste er enige i at det bør være et fornuftig forhold mellom tekst og bilde. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 14. jun. 2020 kl. 17:49 (UTC)

Brukerside til anonym bruker

Brukeren 88.88.172.58 har nylig opprettet en brukerside for seg selv (Bruker:88.88.172.58). Den skal vel slettes? Ikke det at innholdet er noe å spare på uansett. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 1. sep. 2020 kl. 11:10 (UTC)

Jeg flyttet den til Sylinderarkivet, som en slags skrekk-og-advarsel brukerside edition. Jeg synes ikke at IP-adresser skal ha brukersider uansett, siden brukersidene da vil "tilhøre" forskjellige personer ettersom IP-adresser byttes ut hvert 1-2 år eller noe.
Forresten: Jeg har opprettet en slags prototype til en ny mal, Bruker:Lemenlemenlemen/Mal:Pi. Jeg tar gjerne i mot tilbakemelding. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 1. sep. 2020 kl. 13:40 (UTC)
Ha ha, jeg likte at den brukersiden endte i Sylinderarkivet. Den måtte vel vekk uansett -- du har rett i at det blir dumt å la IP-adresser ha brukersider -- så det var artig at den endte der. Jeg synes den er dårlig nok til å fortjene det.
PI er en fin idé for en mal, og jeg har fikset den som du ville ha den. Når det er sagt, synes jeg at noe politisk innhold bør være tillatt så lenge det fokuserer på å være morsomt, og ikke på å promotere forfatterens meninger. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 1. sep. 2020 kl. 15:57 (UTC)
Takker for svar og ikke minst hjelp med malen. Jeg har flyttet den til hovednavnerommet.
Jeg er 100% enig i at politisk satire som "Rødt synes det er en fantastisk idé at alle skal behandles likt uansett hvor mye de bidrar til samfunnet, noe av grunnen er at de fleste medlemmene selv har NAVet seg oppover i karrieren" skal være lov. Noe av det jeg liker med Ikkepedia er at vi ikke har noe politisk ståsted, siden vi gjør narr av alt mellom himmel og jord. Alle er velkommen her, uansett politisk ståsted, kjønn, religion, hudfarge osv. - så lenge de følger reglementet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 1. sep. 2020 kl. 17:16 (UTC)

The Dureks

Hei. Hva synes du vi bør gjøre med artikkelen The Dureks? Det ser ut til at det enten er noen barn som prøver å promotere det obskure bandet sitt, eller noen barn som lager et parodi-band (det som får meg til å mistenke at det er en parodi er at merch-en er amatørmessig og opptaket på YouTube er kort og har elendig lydkvalitet). Jeg ville vanligvis slette artikkelen fordi den tilsynelatende reklamerer for noe ingen har hørt om (og derfor neppe er interessert i å lese om), men siden den er relativt harmløs, vurderer jeg å flytte den til forfatterens brukernavnerom i stedet. Har du noen innvendinger? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. okt. 2020 kl. 11:37 (UTC)

Var ikke The Dureks det største EDM-bandet på 60-tallet? I så fall er det ingenting galt med en god og informativ artikkel om et så ikonisk band.
Dårlige vitser til side: Jeg mistenker også at det er et parodiband. På YouTube-videoen har noen lagt på masse distortion, noe som er en meme (advarsel: høyt volum), og som derfor samsvarer med mistanken vår om at det er en parodi. Jeg synes det beste er å flytte artikkelen til forfatterens navnerom, siden den er helt uskyldig, som du sier. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. okt. 2020 kl. 13:18 (UTC)

Sneglelakk

Jeg rotet noe med sneglelakksiden din. Prøvde å rette opp igjen,men du må sjekke at den er sånn som den skulle være. Beklager så mye. Rody45.