Forskjell mellom versjoner av «Brukerdiskusjon:Sindre Bruset»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(retting)
Linje 24: Linje 24:
   
 
Og, '''at Wikia tjener penger''': ja: listen to me: det syns jeg '''er riktig'''! Hva med Carlb da? '''Er det bedre å betale Carlb Austin Bennett for at du jobber?''' Skal noen ''ta penger fra noen siden de jobber i et vanlig yrke'', rørlegger, ingeniør, journalist, slik som ''Carlb Bennett gjør''?! [[Bruker:Sindre Bruset|Sindre Bruset]] 17. des 2009 kl. 17:31 (UTC)
 
Og, '''at Wikia tjener penger''': ja: listen to me: det syns jeg '''er riktig'''! Hva med Carlb da? '''Er det bedre å betale Carlb Austin Bennett for at du jobber?''' Skal noen ''ta penger fra noen siden de jobber i et vanlig yrke'', rørlegger, ingeniør, journalist, slik som ''Carlb Bennett gjør''?! [[Bruker:Sindre Bruset|Sindre Bruset]] 17. des 2009 kl. 17:31 (UTC)
:Hahahaha hvem har lurt deg til å betale for å bruke Wikipedia? --{{Bruker:Trubadurix/sig}} 17. des 2009 kl. 17:35 (UTC)
+
:Hahahaha hvem har lurt deg til å betale for å bruke Ikkepedia? --{{Bruker:Trubadurix/sig}} 17. des 2009 kl. 17:35 (UTC)

Revisjonen fra 17. des. 2009 kl. 17:36

Velkommen, Sindre Bruset!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-Slettefantomet Paddekaka 4. nov 2009 kl. 11:47 (UTC)

Sindre, vi tilgiver deg hvis du følger Ikkepedias reglementet. Skriv artikler så mye du vil, bare spør oss alt du vil vite om Ikkepedia, slik at vi kan hjelpe deg framover. Jeg tipper på at du kan bli en god Ikkepedianer | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 4. nov 2009 kl. 11:44 (UTC)

Riktig som Henning sier. Men husk at du har fått en sjanse tidligere, og at straffen blir større dersom du er tidligere straffedømt! -Slettefantomet Paddekaka 4. nov 2009 kl. 11:47 (UTC)

Kontrovers

Dette er siste gangen jeg prøver å lære deg noe:

WIKIA ER ET KOMMERSIELT BEDRIFT SOM IKKE HAR NOEN RESPEKT FOR WIKI-PROSJEKTER IFØLGE STILEN, ANNET OPPHAVSRETT, DEN OVERDREVEN REKLAMERINGEN OG ADMINISTRERING.

Uncyclopedia var FØRST uavhengig .ORG, deretter bestemte de (eller spurte WIKIA) om de KUNNE gå over til Wikia. De sa JA, og dermed kommet alle bidragsytere til å bidra for WIKIA-styret som TJENER PENGER på ANDRES REDIGERINGER. De selv HAR INGEN RESPEKT FOR WIKIEN fordi de gjør ingenting som kan hjelpe deg, bare for å hjelpe segselv og for å tjene enda mer PENGER. Og du tror at du er noe verd med Ikkjepediaen din? Nei! Du er bare en liten maur i den hele mauredongen som sørger frivillig for at de som har WIKIA i den deilige byråstolen får penger og ære for jobb som ikke de gjør.

Ikkepedia.ORG er en parodi av Wikipedia.ORG og skal ikke hete .WIKIA.COM, Ikkjepedia ikke heller!!!

BANG!! Der eksploderer teorien din...

Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 16:16 (UTC)

O.K., men alle unntatt tradisjonelt kinesisk, svensk, bråkmål er Wikia ALLE! Og den grammatikken din kunne, for å si det rett ut, vært like mye bedre som du kan grammatikk

Eksempel:

DU skriver: Ikkjepedia ikke heller
RETT: Heller ikke Ikkjepedia.

Og, at Wikia tjener penger: ja: listen to me: det syns jeg er riktig! Hva med Carlb da? Er det bedre å betale Carlb Austin Bennett for at du jobber? Skal noen ta penger fra noen siden de jobber i et vanlig yrke, rørlegger, ingeniør, journalist, slik som Carlb Bennett gjør?! Sindre Bruset 17. des 2009 kl. 17:31 (UTC)

Hahahaha hvem har lurt deg til å betale for å bruke Ikkepedia? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 17. des 2009 kl. 17:35 (UTC)